„Walter White” din Breaking Bad, confirmat cu Covid-19! Ce mesaj emoționant a transmis actorul

Publicat: 02/08/2020 | 10:35

Celebrul „Walter White” din Breaking Bad a fost confirmat cu Covid-19. Actorul a dat chiar el vestea și a transmis un mesaj fanilor de pretutindeni.

Bryan Cranston, în vârstă de 64 de ani, a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus, scrie CNN.

Actorul a postat pe o rețea socială în clip în care apare donând plasmă și a vorbit despre temutul virus cu care se luptă întreaga planetă. De asemenea, Cranston a făcut un apel către fanii săi să poarte mască și să respecte regulile de distanțare.

„Vă îndemn să purtați masca!”

„Salut. Cam pe-acum probabil că vă simțiți un pic legați, restricționați din punctul de vedere al mobilități și, la fel ca mine, sunteți plictisiți de asta!! Ei bine, vreau doar să vă încurajez să mai aveți un pic de răbdare. Eu am fost destul de strict în respectarea regulilor și, totuși, am luat virusul. Da, sună descurajant acum când peste 150.000 de americani au murit din cauza virusului. Eu am fost unul dintre cei norocoși. Vă îndemn să purtați masca, să vă spălați pe mâini și să rămâneți distanțați fizic. Vom învinge, dar doar dacă respectăm regulile împreună”, a spus starul american pe Instagram.

Bryan Cranston a devenit faimos mai ales pentru rolul său din serialul Breaking Bad, în care joacă rolul lui Walter White, un profesor de chimie care devine traficant de metamfetamină, dar publicul din România și nu numai l-a văzut și în celebrul serial Seinfeld, unde l-a interpretat pe Tim Whatley.

Cercetătorii analizează în ce mod plasma de la cei vindecați de Covid-19 ajută bolnavii să lupte cu virusul și să scape mai repede de simptome. Transfuzia de plasmă a fost folosită cu succes în cazul celor cu ebola și gripă, iar cei din SUA au propus să fie aprobată ca metodă de tratament pentru cei bolnavi de Covid-19, scrie The Wall Street Journal.

 

Foto: Shutterstock