Vulpițo, tu ești? Vedeta de la Acces Direct, schimbare radicală de look. Sătenii din Blăgești nu o mai recunosc!

Publicat: 18/03/2020 | 08:40

Fiecare zi trăită în Capitală este o adevărată aventură pentru Vulpița din Blăgești și vedeta de la Acces Direct se convinge tot mai mult că este făcută pentru a apărea pe sticlă. Ei, și cum știm cu toții că la televizor trebuie să ai o imagine impecabilă, soția lui Viorel face mari eforturi în această privință. 

Vulpița știe foarte bine că pentru a fi mereu impecabilă pe micul ecran este necesar să apeleze constant la transformări de look. După ce s-a lăsat pe mâna specialiștilor care i-au schimbat atât stilul vestimentar, dar și machiajul, soția lui Viorel de la Blăgești a mai bifat o schimbare de look…uluitoare!

Știm, știm că sunteți curioși despre ce este vorba, așa că nu vă mai ținem în suspans! Vulpița a purtat în emisiunea Acces Direct o perucă blondă, cu breton, care o transformă într-o adevărată divă de București. Mândră nevoie mare de noua ei înfățișare, Vulpița a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, care se pare că nu prea a fost pe placul fanilor săi, căci internauții s-au grăbit să o critice și să-i arunce proverbul: „țara arde și baba se piaptănă”. Ei, păi cu o așa perucă pretențioasă, cum să nu se aplice această zicală?

Cu toate acestea, fotografia postată de Vulpița a adunat nu mai puțin de 26.000 de like-uri, soția lui Viorel detronând-o la capitolul popularitate chiar și pe Andreea Esca!

Dar stați așa, că asta nu e tot! Pe brațe, Vulpița și-a făcut tatuaje temporare și…da! Parcă acum mai seamănă a doamnă de Capitală!