Vulpița, umilită de Mirela Vaida, la Acces Direct! Ce a putut să-i spună prezentatoarea care a făcut-o faimoasă

Publicat: 11/04/2020 | 17:21

Mirela Vaida este cea care a făcut-o celebră pe Vulpița de la Blăgești, atunci când i-a pus povestea pe micul ecran. Chiar și așa, prezentatoarea de la Acces Direct nu ratează ocazia de a-i reaminti Vulpiței cine este, cu adevărat, atunci când femeia uită de unde a venit și consideră că totul i se cuvine. 

De când a apărut pe sticlă, Vulpița din Blăgești este de părere că i se cuvine cam tot ceea ce i se întâmplă. Mândră tare de faptul că a devenit vedetă la televizor și o recunoaște lumea pe stradă, dar mândră și datorită faptului că s-a lansat în muzică, a ajuns chiar și pe locul 1 în trending, are o colecție de tricouri lansată și haine frumoase + machiaj profesional la pachet în fiecare zi, Vulpița a urcat parcă pe un piedestal de pe care nu vrea să mai coboare.

Cu toate acestea, atunci când simte că Vulpița exagerează prin comportament, Mirela Vaida are grijă so o coboare pe aceasta cu picioarele înapoi pe pământ. În direct, Mirela Vaida a umilit-o discret pe soția lui Viorel, subliniind marea transformare de care a beneficiat femeia din Blăgești de la debutul ei pe sticlă și până în prezent.

„Ați văzut ce face machiajul din om? Cât te schimbă un machiaj? Ați văzut cum arată Vulpița machiată? Poți să spui că e o femeie urâtă? Niciodată! Dar când ați văzut-o la Blăgești, cu căciula aia roșie de lână, cu un trandafir? Cum era?”, au fost vorbele prezentatoarei, la adresa Vulpiței.

Fără să-și dea seama de ironia subtilă a Mirelei Vaida, Vulpița a oferit un răspuns modest. „E căciula soacrei mele. Mi-a dat-o și o păstrez. Îmi poartă noroc” a spus aceasta, la Acces Direct.