Vulpiţa, supusă la detectorul de minciuni! A fost bătută sau nu de Viorel?

Publicat: 25/06/2020 | 20:24

Veronica Stegaru, aka. celebra Vulpița, a fost supusă, în cadrul ediției de joi a emisiunii Acces Direct, unui test cu detectorul de minciuni. Tânăra a fost întrebată despre presupusele abuzuri fizice la care o supune soțul ei, Viorel.

Concret, Veronica a fost întrebată la detectorul de minciuni dacă a avut vreodată vânătăi în urma unor jocuri sau hârjoneli cu soțul său, dacă l-a lovit vreodată pe Viorel sau dacă a fost vreodată bătută de acesta. La toate cele trei întrebări Vulpița a răspuns cu „Nu!”, iar poligraful i-a dat dreptate.

Citește și: Telenovela Vulpița și Viorel, trasă la indigo la Constanța! Viorica a rămas singură cu copilul după ce soțul, fost proxenet, a băgat divorț

A recunoscut că o face pentru milă

Mai mult decât atât, Vulpița a fost întrebată dacă este adevărat că spune că ești bătută din dorința de a atrage milă?”. Veronica a răspuns afirmativ la această întrebare, recunoscând astfel că a susținut că a fost lovită de Viorel doar pentru a atrage milă din partea oamenilor.

Mesajul important al Mirelei Vaida

Imediat după ce misterul bătăilor a fost elucidat, Mirela Vaida a ținut să îi transmită Vulpiței un mesaj extrem de important.

Nu rata: Nici măcar machiajul nu îi mai ascunde vânătăile! Detaliul șocant văzut de internauți, la o poză cu Vulpița de la Acces Direct

„Astfel de lucruri pe care tu le consideri nevinovate pot băga oameni nevinovați în închisoare. L-ai acuzat pe Marian de viol, să nu uităm. (…) Acum îl acuzi pe soțul tău că te lovește. Violența domestică este infracțiune. Cred că e închisoare de la 6 luni la 3 ani. Tu poate nu îți dai seama de asta, dar mințind, ca să te acoperi pe tine sau să creezi milă sau să plângi, tu poți să faci rău unor oameni nevinovați”, i-a spus Mirela Vaida Vulpiței.

Viorel s-a arătat foarte supărat de fapta soției sale și a declarat că nu știe dacă va mai putea să o ierte.