Vulpița și Viorel Stegaru au lansat o nouă melodie alături de manelistul Rafaelo. Cei trei au fost criticați dur pentru interpretare| VIDEO

Publicat: 12/12/2020 | 22:47

Veste minunată pentru fanii celui mai criticat cuplu din showbizul mioritic! Vulpița și Viorel Stegaru au lansat în această seară o nouă melodie alături de manelistul Rafaelo. Colaborarea muzicală este una care se potrivește cu sezonul sărbătorilor de iarnă… Și asta pentru că se numește “Colinde de Crăciun”, însă, interpretarea celor trei lasă de dorit. Unii dintre internauți le-au lăsat impresii negative despre noua lor piesă.

Vulpița și Viorel Stegaru au lansat “Colinde de Crăciun” împreună cu manelistul Rafaelo

Însărcinată cu al doilea copil, Veronica Stegaru este mămică tare activă. Recent, ea a filmat alături de soțul ei și Rafaelo videoclipul pentru “Colinde de Crăciun”. După ce veți da play la clipul de mai jos, veți observa că proiectul muzical a fost filmat într-o încăpere care seamănă cu o sală de așteptare. Colaborarea conține o reinterpretare a celebrelor cântece “Deschide ușa, creștine” și “O, ce veste minunată!”.

“Rafaelo cântă în stil de manele și Viorel cu Veronica… vaaai”, “Ai înnebunit de tot? Noi așteptam piesa Rafaelo și Vulpița, nu cu Viorel, ce hate îți iei”, “Bravo, sunteți corul celor trei vrăbiuțe, la multi ani” sunt doar trei dintre comentariile strânse de Veronica Stegaru pe canalul ei de YouTube.

Nu rata: Cum arată Vulpița de la Acces Direct fără niciun strop de machiaj. Ce detaliu se observă pe fața ei

Vezi și: Vulpița și Viorel vor avea un băiețel! Imagini de la ecograf cu Veronica Stegaru

Deocamdată, Vulpița nu a răspuns celor care au criticat-o. Prima piesă lansată alături de manelistul Rafaelo se numește “Doi îndrăgostiți lulea” și, ulterior, ei au mai colaborat la “Sushi Maki”. Gelos pe tânărul cântăreț, Viorel Stegaru a reușit să-i câștige încrederea și a fost inclus în proiectul muzical “Om bogat sau om sărac”, alături de soția lui, Veronica.

Descoperă și: Vulpița și Viorel Stegaru s-au lansat în lumea afacerilor. Cu ce se ocupă “firma” lor și câți bani au obținut | VIDEO