Vulpița și Viorel primesc amenințări pe bandă rulantă! Ce scrie pe bilețelul pe care l-au găsit lipit de ușă

Publicat: 01/04/2020 | 12:16

Vulpița și Viorel au ajuns să se simtă în nesiguranță totală, după ce au sesizat că sunt urmăriți în București de persoane dubioase. Veronica Stegaru chiar a început să plângă și să se teamă tot mai mult pentru viața ei, asta după ce a găsit un bilețel lipit pe ușa apartamentului în care locuiește alături de Viorel. 

După ce au declarat la Acces Direct că sunt urmăriți, Vulpița și Viorel se confruntă din nou cu o situație extrem de complicată. Mai exact, cei doi s-au trezit cu un bilet lipit pe ușa de la apartamentul lor în care cineva i-a amenințat. Vulpița a început să plângă și a mărturisit că se teme foafrte mult pentru siguranța, dar și pentru viața ei.

„Am văzut că vorbiți despre noi la emisiune. Potoliți-vă! Stați în banca voastră… Țărani de la Blăgești”, scrie în biletul lipit pe ușa celor doi soți.

„Nu mai pot!” a spus Vulpița, plângând. Viorel nu a stat mult pe gânduri, referitor la locul din care provine biletul, a adăugat: „ori din locul ăsta, ori de la dansatoare, ceva ceva…” a spus soțul Vulpiței.

Deși în primă fază a crezut că este doar o glumă, Vulpița recunoaște acum că se simte extrem de speriată.

„Dacă ne dau cu pietre în geam? Mi-e frică! Nu știu ce vor să obțină! Să nu ne mai urmărească! Să nu ne mai dea mesaje, să nu se mai amenințe!” a spus Vulpița.