Vulpița și Viorel, de nerecunoscut într-o ședință foto! Cei doi au sărbătorit Dragobetele în costume populare

Publicat: 25/02/2020 | 13:22

Viorel și Veronica Stegaru au sărbătorit Ziua Iubirii într-un mod cât se poate de tradițional. Cei doi tineri, veniți dintr-un sat vasluian, au avut oportunitatea să participie la o ședință foto în costume populare, printre borcane de muratură și dulcețuri. Iar imaginile cu cei doi fac ravagii în online.

Ședința foto a celor doi porumbei a început într-o pivniță. Vulpița a fost extrem de aranjată, cu un make-up impecabil și o coafură extraordinară, cu o floare specială pusă deasupra capului, tânăra de 22 de ani a radiat în fața aparatului foto. Cei doi sunt extrem de fotogenici și s-au bucurat vizibil de fiecare fotografie făcută.

Fiind și o sărbătoare dedicată exclusiv iubirii, cei doi și-au adresat complimente, au râs și sau tachinat cu dragoste. „La toţi le-ar place să aibă aşa ceva”, a spus Vulpița.

Îmbrăcaţi în costume tradiţionale, Veronica şi Viorel s-au plimbat printre rafturile pline cu bunătăţi. Iar la indicaţia fotografului, cei doi au aranjat împreună borcanele pe rafturi.

Viorel a ajutat-o pe Vulpiță, însă a simţit nevoia să o tachineze: „Hai, hai, nu te gândi. Vezi că nu ai aranjat bine”, i-a spus el.

Pericol la înălțime pentru Vulpiță

Vulpița  a întâmpinat un hop, în goana după borcane. Pentru rafturile situate la înălțime, aceasta n-a vrut să apeleze la scară, de frică. Așa că și-a ăsat soțul să se aventureze în locul ei. „Eu, acolo, sus nu mă urc. Să se urce Viorel”, a spus Vulpița.

Până la urmă, Viorel a cedat în faţa soţiei şi i-a respectat decizia. Însă, Veronica nu a stat cu mâinile în sân şi şi-a ajutat soţul.

Ulterior, în timp ce Viorel a ieşit la o plimbare cu calul, Veronica şi-a făcut griji pentru el. În cele din urmă, de dragul şedinţei foto, Veronica şi-a învins teama şi a acceptat să facă şi ea o plimbare. Nu cu un cal, ci cu un ponei. Cei doi soți s-au fotografiat apoi și cu celelalte animale din fermă.

Următoarea oprire pentru shootingul de Dragobete: Casa Bunicuţei de la fermă. Ajunşi în casa Bunicuţei, Vulpiţa a aranjat puţin un platou cu bunătăţi, în timp ce Viorel a aşteptat să fie servit la masă.

„Mamă, ce frumoasă sunt”, a spus Vulpița, privindu-se în oglindă, după ce Viorel i-a făcut o declarație de dragoste: „Iubirea are un singur nume pentru mine – e Veronica totul”.