Vulpița se desparte de soțul ei, Viorel Stegaru. Anunțul a fost făcut în direct, la TV

Publicat: 05/02/2020 | 19:04
Veronica Stegaru, tânăra mamă supranumită Vulpița, a anunțat în direct, la TV, că se desparte de soțul ei. Viorel Stegaru a fost surprins de decizia partenerei sale de viață care nu i-a fost fidelă în ultima perioadă. Ei au o fetiță de doi anișori.

Citește și: Imagini de excepție. Cum arăta Veronica Stegaru, “Vulpița” din Vaslui, înainte de a deveni celebră

Vulpița a anunțat separarea de soțul ei, Viorel Stegaru

Problemele dintre Veronica și Viorel Stegaru s-au amplificat din nou, iar în cadrul ediției de astăzi a emisiunii “Acces Direct”, Vulpița a decis să se separe de soțul ei… Anunțul a venit după ce tânăra cu ochii de culoarea safirului i-a mărturisit prezentatoarei Mirela Vaida că este fericită, de fapt, alături de soțul ei, iar vedeta Antenei 1 i-a oferit două variante tinerei mame.

Citește și: Vulpița, dansatoarea lui Tzancă Uraganu: “O să o luăm în Germania”. Ce ofertă i-a făcut soțului gelos

“Tu! Uite, îți dau două variante: a) rămâi cu Viorel până la adânci bătrâneți, chiar dacă stați pe străzi, n-aveți ce mânca; varianta b) se duce Viorel acasă la maică-sa și puneți o pauză în căsnicie până mai vedeți cum mai stă treaba. Pe care variantă o alegi?”, a întrebat-o Mirela Vaida pe cunoscuta Vulpiță.

“Pe asta, pe care mi-ai spuns-o: să se ducă el la mama lui, să se mai potolească un pic din treburi. Dacă se potoleşte cu timpul, eu vin înapoi la el. Copilul rămâne la el”, a declarat Veronica Stegaru în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Citește și: Mirela Vaida, înfuriată la culme de amantul Vulpiței! Ce i-a spus prezentatoarea în direct, la TV lui Marian

Viorel Stegaru și-a pierdut încrederea în soția-vulpiță

Promisiunile făcute de Veronica Stegaru nu prea au valoare pentru soțul ei, pe care l-a înșelat de mai multe ori. Viorel Stegaru și-a arătat scepticismul imediat când a auzit că soția-vulpiță își dorește să ia o pauză de la mariajul plin de probleme.

“Dacă în pauza asta se întâmplă altceva? O săptămâna-două cât stai tu la părinţii tăi, dacă se întâmplă ce ai mai făcut tu?! Eu cam asta cred”, a reacționat Viorel Stegaru după ce a auzit alegerea făcută de soția sa.

Veronica Stegaru a afirmat imediat pe un ton apăsat: “Eu ştiu că am greşit şi că nu o să mai fac. Rămâne de văzut dacă această separare va fi temporară sau definitivă… cu acte oficiale!

Citește și...