Vulpița s-a angajat! Cum s-a descurcat în prima ei zi de muncă

Publicat: 04/06/2020 | 21:38

Să vezi și să nu crezi! Vulpița s-a angajat și le-a arătat tuturor cum s-a descurcat în prima ei zi de muncă.

Munca a înnobilat-o! Dis-de-dimineață, Vulpița s-a pregătit și a mers la atelierul unui designer pentru a se apuca de treabă. Sarcina ei a fost aceea de a decora cu diverse accesorii o rochia și pantofii de mireasă, înainte de a ajunge clienta clienta pentru probă.

Ei bine… a primit instrucțiunile și s-a pus pe treabă! Zâmbitoare, Vulpița a lucrat atent și laudele n-au întârziat să apară. (CITEȘTE MISTERUL CADAVRULUI GĂSIT LÂNGĂ GHENA UNUI BLOC DIN BACĂU. VECINII VORBESC DE UN BLESTEM…)

Vulpița s-a angajat

Soții Stegaru au lansat o melodie împreună

Viorel și Vulpița au avut un mare succes cu ultima lor piesă lansată, împreună cu Rafaelo. Cei doi i-au declarat război lui Jador, după ce manelistul a ajuns locul 1 în trending alături de Alex Velea, cu melodia „Arde-mă, baby”. (VEZI ȘI: O TÂNĂRĂ OBLIGATĂ SĂ SE PROSTITUEZE A FOST BĂTUTĂ CU PICIOARELE ÎN BURTĂ DE IUBITUL-PROXENET, CÂND ERA ÎNSĂRCINATĂ ÎN LUNA A ȘAPTEA )

După ce piesa lor, ”Om bogat sau om sărac”, a avut un mega succes, cei doi soți s-au gândit să dea din nou lovitura. ”Câinii latră, Vulpea merge” este noua melodie a Vulpiței și Viorel și a strâns deja mii de vizualizăro de vizualizări.