Vulpița, pregătită să spună „adio” emisiunii Acces Direct, pentru o ofertă mai bănoasă? Cine i-a făcut marea propunere: „Să facem show împreună”

Publicat: 18/05/2020 | 10:57

De mai bine de 4 luni, Vulpița ridică la cote maxime audiența emisiunii Acces Direct. Tocmai din această cauză, Veronica Stegaru din Blăgești a primit, recent, o ofertă mult mai bănoasă din partea unuia dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc!

Vulpița de la Acces Direct a primit o propunere cam greu de refuzat, așa că toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva este gata să renunțe la emisiunea care a consacrat-o, dar și care îi aduce, zilnic, bani în portofel. Ei bine, Leo de la Strehaia o dorește pe Vulpița pentru canalul său de Youtube și susține că are de gând să o plătească mult mai mult față de cât primește soția lui Viorel, din partea Antenei 1.

NU RATA – DE RÂSUL CURCILOR! REACȚIA NECONTROLATĂ A LUI VIOREL DUPĂ CE A VĂZUT CĂ REPORTERIȚA DE LA ACCES DIRECT NU ARE SUTIEN. CE A FĂCUT VULPIȚA

Leo de la Strehaia vrea o emisiune cu Vulpița de la Acces Direct, pe Youtube

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, Prințul Țiganilor vrea să o aducă la Strehaia cu tot cu Viorel și fetița pe care cei doi soți o au împreună, să le asigure tot confortul, să aibă o emisiune pe Youtube și…cine știe! Poate la un moment dat, Vulpița se va despărți de Viorel și va accepta să formeze un cuplu cu Leo de la Strehaia.

Și, pentru a fi toată lumea împăcată, nici Viorel nu va rămâne pe dinafară, căci potrivit spuselor lui Leo de la Strehaia, sora lui îl place și așa cu toții ar fi în mare avantaj.

”O vreau pe Vulpița la mine, pe contul meu de youtube, să facem show împreună. Oricum, Anca îl place pe Viorel, așa că îl iau și pe el, și pe Vulpița, Anca să-l păstreze pe Viorel, eu o iau pe ea. Este o femeie care pare simpatică, nu știu cum m-aș înțelege cu ea, dar propunerea mea este chiar serioasă. Deja am avut niște discuții, mai discrete, ne-am tatonat la modul serios, și i-am zis că nu mai contează banii.

CITEȘTE ȘI – CUM SUNT VĂZUȚI VULPIȚA ȘI SOȚUL EI DE CONSĂTENI. „CÂND A AFLAT TOATĂ COMUNA CĂ ÎI PUNE COARNE LUI VIORICĂ, AU…”

Știu că ia bani puțini și că tot ceea ce face, face pentru bani. Așa că o să îi dau eu bani mulți, o duc aici, la mine, la Strehaia, îi aduc și copilul, îi cazez, le dau mâncare, bani, dar, normal, facem contract pentru show-ul tv pe care vreau eu să îl fac. Și, cine știe, poate așa scapă și de Viorel, că îl vrea Anca mea, și eu mă aleg și cu o nouă vedetă și cu o relație” a spus Leo de la Strehaia, pentru sursa citată.