Vulpița, mesaj emoționant din spital, unde a ajuns de urgență

Publicat: 01/05/2021 | 19:34

Veronica Stegaru, cunoscută mai mult drept Vulpița, a ajuns la spital, după ce problemele de sănătate nu au ocolit-o. Mai mult, soția lui Viorel așteaptă al doilea copil, fiind însărcinată în 35 de săptămâni.

Vulpița avea să ajungă de urgență la spitalul dinHuși, cu ambulanța, fiind chiar șanse să nască prematur. După ce i s-au făcut mai multe investigații, medicul a informat-o despre situație și a luat toate măsurile necesare pentru ca sarcina Vulpiței să nu aibă de suferit. În primul rând, Veronica avea să rămână în spital. A doua zi, Vulpița avea să transmită un emoționant mesaj fanilor ei. ”Paște fericit”. Asta după ce anunțase că va reveni a doua zi acasă. ”Sunt bine! Sunt la spital, doctorița mă ține sub supraveghere, dar o să merg acasă mâine”, a spus Vulpița. (CITEȘTE ȘI: CE FACE VULPIȚA CU PUȚIN TIMP ÎNAINTE DE A NAȘTE! FANII EI AU APLAUDAT-O)

Unde lucrează Vulpița și Viorel

Veronica și Viorel Stegaru s-au întors la Blăgești după ce au ieșit din lumina reflectoarelor și lucrează în regim de colaborare cu o firmă de curățenie. Sunt determinați să își facă o viață bună la oraș și trag din greu mai ales că familia lor se va mări în curând. ”Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. (NU RATA: NU O MAI RECUNOȘTI! VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT REVINE ÎN FORȚĂ: APARIȚIA CARE I-A ULUIT PE INTERNAUȚI)

Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a spus Viorel.