Vulpița, la un pas de leșin după provocarea vieții: ”Aoleu, aoleu, dar unde ne duce? Îmi e frică tare!”

Publicat: 09/06/2020 | 20:33

Vulpița și Viorel au avut parte de aventura vieții lor. Cei doi s-au plimbat cu telegondola, la 50 de metri deasupra plajei, dar senzațiile tari la înălțime nu i-au priit vedetei de la Acces Direct.

În acest weekend, Viorel și Vulpița au avut parte de peripeții. Cei doi au ajuns în Mamaia și au avut o experiență de neuitat. Unde? În telegondolă!

În timp ce Viorel se distra pe cinste în telegondolă, Veronica aștepta să se încheie escapada și mărturisea că îi este teamă: ”Aoleu, aoleu! Dar unde ne duce? Îmi e tare frică!”. După experiența ”traumatizantă”, Veronica și-a mai revenit după ce s-a plimbat pe plajă. (CITEȘTE ȘI: TOP CELE MAI BUNE GLUME CU VULPIȚA ȘI VIOREL! SOȚII STEGARU – CELE MAI CELEBRE PERSONAJE DE PE INTERNET)

Viorel și Vulpița au lansat o melodie împreună

Viorel și Vulpița au avut un mare succes cu ultima lor piesă lansată, împreună cu Rafaelo. Cei doi i-au declarat război lui Jador, după ce manelistul a ajuns locul 1 în trending alături de Alex Velea, cu melodia „Arde-mă, baby”. (VEZI ȘI: CUM A AJUNS, DE FAPT, VULPIŢA LA ACCES DIRECT? SCANDALUL MONSTRU DE CARE A UITAT TOATĂ LUMEA, DUPĂ CE A AJUNS CELEBRĂ)

După ce piesa lor, ”Om bogat sau om sărac”, a avut un mega succes, cei doi soți s-au gândit să dea din nou lovitura. ”Câinii latră, Vulpea merge” este noua melodie a Vulpiței și Viorel și în două ore a strâns deja aproape 100.000 de vizualizări.