Vulpița îl „traduce” pe Viorel pe față! Și-a tatuat numele amantului pe mână și l-a scos din minți pe soțul ei

Publicat: 06/03/2020 | 07:38

Vă era dor de Vulpița și Viorel? Dacă da, un nou episod iese la iveală din viața celor doi. În cadrul emisiunii Acces Direct de aseară, soții din Vaslui au uimit din nou întreaga Românie. Viorel a fost scos din sărite de Vulpița și a avut un adevărat atac de furie. 

Vulpița a comis-o iar! După ce a spus în direct că Marian nu este amantul ei, soția lui Viorel i-a dat acestuia din nou motive de gelozie. Și, de data aceasta, se pare că sunt unele destul de serioase.

Pentru că în Capitală trebuie să fie modernă și în trend cu tot ceea ce fac celelalte doamne și domnișoare, Vulpița a decis că este timpul să facă un lucru foarte important pentru ea: să-și facă un tatuaj!

De la un plan bine pus la punct și până la realizarea lui nu a mai fost decât un singur pas, căci chiar înainte de a intra aseară în direct la emisiunea Acces Direct, Veronica Stegaru și-a arătat mândră tatuajul făcut pe mână: o inimioară și un M. Nimic dubios până acum, nu? Ei bine, se pare că nu și pentru Viorel, care a fost foc și pară atunci când a văzut ce scrie pe mâna soției lui.

Bărbatul din Vaslui a declarat că nu-i place deloc ceea ce și-a tatuat, căci inițiala M poate veni de la numele presupusului amant al Vulpiței: Marian, cel care a și venit de câteva ori în platoul emisiunii Acces Direct, alături de ei. Cu toate acestea, Vulpița a găsit scuza perfectă și a mărturisit că inițiala vine de la numele fetiței ei și a lui Viorel, Maria.

„Mai vine și de la altcineva. Și de la Marian mai vine m-ul. (…) Nu-mi place. Poate să fie și de la Marian!” a spus Viorel, la Acces Direct. Din fericire pentru soțul Vulpiței, aceasta avea pe mână un tatuaj temporar, așa că s-a liniștit când a văzut că se curăță foarte ușor.