Vulpița îi cere Mirelei Vaida scuze, după ce prezentatoarea de la Acces Direct a dat-o afară din platou: „N-am să mai greșesc”

Publicat: 16/03/2020 | 19:03

După ce a reușit să o enerveze la culme pe Mirela Vaida, iar moderatoarea de la Acces Direct a dat-o afară din platou, se pare că Vulpița s-a cumințit și i-a cerut scuze în mod public gazdei emisiunii de la Antena 1. 

Vineri, Vulpița a enervat-o la culme pe Mirela Vaida, din cauza faptului că a avut un comportament urât la adresa ei și la adresa tuturor. Mai mult, soția lui Viorel i-a adresat soacrei sale cuvinte grele, dar se pare că acum regretă cele întâmplate.

Tocmai de aceea, Vulpița i-a cerut scuze în mod public Mirelei Vaida, dar și soacrei, care, până la urmă, o ajută cu creșterea fetiței pe care a lăsat-o la Blăgești și a venit în Capitală, pentru a fi vedetă la televizor.

„Am fost foarte nervoasă. I-am spus soacrei mele niște vorbe pe care nu trebuia să le spun. Mă enervase că cică mi-am pierdut portofelul. Ba o strigat unul după mine. M-a provocat și de asta am sărit și eu un pic cu gura. Știu că nu trebuia. Vreau să-mi cer iertare de la mama soacră că i-am greșit, că nu trebuia să mă reped cu gura la ea în emisiune și-mi pare nespus de rău. Totuși e mama lui Viorel și îmi crește fetița…

Îmi pare rău pentru amândoi că m-au ținut în curte la ei. Mamă soacră, iartă-mă, îmi pare rău că ți-am greșit. Și ție, tată socrule. Îmi pare foarte rău. N-am să mai fac așa ceva, n-am să mai greșesc. N-am să mai fiu cu gura chiar așa mare să mai răspund. Nu mi-am dat seama de cele spuse. Îmi recunosc vina și îmi pare foarte rău”, a spus Vulpița, la Acces Direct.

Mai mult, soția lui Viorel i-a transmis scuze și Mirelei Vaida, pe care regretă foarte mult că a supărat-o. „Vreau să îmi cer scuze și de la doamna Mirela. Îmi pare rău, doamna Mirela. Nu trebuia să reacționez chiar așa, nu trebuia să sar și eu cu gura la soacră-mea. Îmi recunosc foarte mult vina. Eram prea nervoasă și nu trebuia să reacționez așa. De acum încolo voi fi atentă la ce voi spune, doamna Mirela” , a mai spus Veronica Stegaru.