Vulpița, foc și pară pe Viorel, după ce i-a jignit părinții! Vedeta de la Acces Direct vrea să-i dea papucii soțului

Publicat: 01/03/2020 | 16:38

Eheeeei, încurcate mai sunt căile iubirii! Dacă unii reușesc să le mai descurce, pentru Viorel și Vulpița nu se prea aplică acest lucru, căci cei doi soți din Vaslui nu pierd nicio ocazie să se tachineze reciproc, să-și reproșeze lucruri și să-și spună că renunță unul la altul. De această dată, Veronica Stegaru e foc și pară pe soțul ei și i-a spus, în mod public, că s-a terminat totul între ei. 

De când a ajuns în Capitală, Veronica nu mai vrea nici în ruptul capului să se întoarcă acasă, la Vaslui, acolo unde știe că traiul e greu și că nici satul nu te face vedetă. Trăiește ca o prințesă în București și își permite să facă orice lucru, ținând cont de faptul că primește, din partea emisiunii Acces Direct, o sumă destul de frumușică pentru orice apariție la tv.

Și, pentru că i s-au cam urcat la cap aerele de vedetă, își permite să facă ce vrea ea și cu Viorel, soțul său! Pe contul lor de Tik Tok (căci da, au și așa ceva), Vulpița le-a arătat urmăritorilor săi că este foc și pară. Se pare că motivul supărării este legat de faptul că Viorel i-a jignit tatăl, lucru ce a scos-o din minți pe Veronica. Femeia nu a avut nicio reținere să-l pună la zid și să-i arunce replici dure.

„Te-ai luat iar de tata? E gata între noi, Viorele” a spus Vulpița, extrem de nervoasă, dând de înțeles faptul că își dorește foarte mult să semneze actele de divorț și să ducă o viață de femeie singură, așa cum visează.

Ei, și ce putea face Viorel în tot acest timp în care Vulpița îl certa de mama focului? Ați ghicit! Afișa zâmbetul său „fermecător”, fără ca măcar să-i pese de nervii pe care femeia îi avea. Se pare că cei doi au depășit momentul, mai ales că în această seară trebuie să se îmbrace frumos și să fie extrem de zâmbitori, căci echipa emisiunii Acces Direct îi duce…la Mia Musica, acolo unde Tzancă Uraganul va încinge atmosfera!