Vulpița este la un pas să ajungă… cântăreață! Melodia care va deveni virală: ”Sunt vulpița de la țară și…”

Publicat: 18/02/2020 | 20:49

Vulpița este la un pas să ajungă… cântăreață! Axinte este cel care vrea să o ajute pe Veronica Stegaru să devină cunoscută și în lumea muzicii.

Axinte a văzut- oe Vulpiță dansând, dar a auzit-o și fredonând căteva versuri dintr- o melodie celebră. Așa că i-a venit o idee! Având în vedere faptul că Veronica Stegaru a ajuns cunoscută în întreaga țară, Axinte s-a gândit să o facă și mai… celebră! Doamnelor și domnilor, Vulpița este la un pas să ajungă… cântăreață! (VEZI ȘI: CUM ARĂTA VULPIȚA, ÎNAINTE SĂ DEVINĂ MARE VEDETĂ LA ACCES DIRECT. ANTENA 1 A SCOS-O DIN SĂRĂCIE!)

”Nu-mi place cum dansează, dar mi-a sărit ceva în ochi. Are ureche muzicală foarte bună! A fredonat ceva de la Tzancă Uraganu şi eu am gândit ceva! I-a să fac ceva cu aceşti oameni. Mâine am programat… l-am rugat pe Marian Vasile, producătorul de la Piteşti şi pe Florin Peşte să facă o piesă frumoasă! „Sunt vulpiţa de la ţară şi am devenit virală!” Această piesă o să rupă ţara. Eu simt că ea cântă frumos. Mâine intrăm în studio şi vineri chiar îi invit pe amândoi la spectacol. Trebuie să beneficiem de viralitatea astea. Viorel o să fie managerul ei. M-am gândit să facă o piesă la Florin Peşte, să facă un videoclip şi să apară pe Youtube! O să facă bani din vizualizări”, a spus Axinte la Acces Direct.

Lovitură dură pentru Vulpița și soțul ei

Vulpița și soțul ei au apărut pentru prima oară la ”Acces Direct” în urmă cu aproape o lună. Au urmat zeci de emisiuni, iar în scurt timp cei doi aveau să fie cunoscuți în toată țara. Acum, însă, Veronica Stegaru și Viorel au primit o lovitură dură. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii. (VEZI ȘI: FLICK, POEZIE HAIOASĂ PENTRU MIRELA VAIDA: ”O CASĂ DE TOATĂ FIȚA… PENTRU CĂ AI DIFUZAT VULPIȚA”)

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV.

Vulpița și soțul ei nu par a fi foarte afectați de faptul că au rămas fără ajutor social sau de faptul că nu și-au văzut fetița de atâta timp. Ba dimpotrivă! Cei doi profită la maximum de viața din Capitală și de faima de care se bucură aici.