Vulpița este în pericol! Vedeta de la Acces Direct primește amenințări cu moartea din partea unui pușcăriaș: „Mi-a zis să…”

Publicat: 11/03/2020 | 08:03

Soții Stegaru sunt foc și pară, după ce Vulpița a început să primească numeroase scrisori ce conțin amenințări care mai de care mai periculoase. Veronia este extrem de speriată de faptul că avalanșa de scrisori o vizează în mod direct și susține sus și tare, la televizor, că nu cunoaște nicio persoană din cele care i-au scris negru pe alb lucruri urâte. 

Panică pentru Vulpița și Viorel, după ce aceasta a început să primească scrisori din partea unui bărbat dubios, care a ajuns și pe la pușcărie. Cei doi soți din Vaslui sunt extrem de speriați, iar Vulpița susține că nu-l cunoaște pe bărbatul care îi tot spune, în scris, că o iubește și că Viorel nu este omul potrivit pentru ea.

„Doamna Mirela, eu am citit aseară doar o scrisoare…am văzut ce scrie în ele, una e cu amenințări, o amenință pe Vulpița cu poliția. Eu chiar vreau ca acest domn să vină la emisiune! Ce e cu atâtea scrisori și atâtea amenințări?  Vreau să se rezolve cât mai repede cu plicurile astea, soția mea nu o să facă ce zice ăsta. Nu are niciun drept să spună aceleași amenințări și jigniri” a spus Viorel, vizibil deranjat de cele întâmplate.

„Mi-a zis să plec de lângă Viorel. Îmi scrie unul, nu știu cum îl cheamă, unul Vasile, unul Costel. Nu îi cunosc absolut deloc, eu am fost aici la București, nu am de unde să îi cunosc. Nu am de unde să știu de unde au venit scrisorile astea, sunt oameni diferiți…Doamne ferește, să nu mă ducă la produs! Sau să nu mă duc la pușcărie, din cauza vreunuia…Nu mai știu nici ce e cu mine! 

Eu nu știu ce vrea domnul ăsta Vasile de la mine…ce vrea să vadă la mine, să mă ducă la prostituție? Domnul Vasile să nu-mi mai trimită scrisori. Câtă minte au unii…” a mai spus și Vulpița, speriată de scrisorile pe care le-a primit.