Vulpița, dezvăluire șocantă. Cel care ar fi trebuit să-i fie naș fiicei sale a încercat să profite de ea?

Publicat: 06/02/2020 | 18:17

Vulpița a făcut o dezvăluire șocantă. Cel care ar fi trebuit să-i fie naș fiicei sale a încercat să profite de ea, după spusele ei. Veronica a povestit totul la ”Acces Direct”.

Vulpița a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut vreodată. Veronica a mărturisit că cel care trebuia să-i fie părinte spiritual fiicei sale ar fi încercat să abuzeze de ea. Viorel știa despre această situație și amândoi au vrut să vorbească cu soția fostului naș.

”Mă atingea. A observat soţul meu, a vrut să-i spună, dar l-a lăsat în pace. Soţul a vrut să-i spună naşei, dar s-a abţinut ca să nu iasă scandal. Ei m-au ajutat când au scos fata din spital. De atunci, mi-au spus că mă cunună, apoi că nu. Aveam un telefon cu butoane şi i-am povestit că a venit naşul peste mine… Am vrut să-i spun şi naşei, dar soțul meu a spart telefonul. Soacra mea a spus că îl bătea (n.r. pe naș) în casă!”, a mărturisit Vulpița.

Lovitură dură pentru Vulpița și Viorel

Vulpița și soțul ei au apărut pentru prima oară la ”Acces Direct” în urmă cu aproape o lună. Au urmat zeci de emisiuni, iar în scurt timp cei doi aveau să fie cunoscuți în toată țara. Acum, însă, Veronica Stegaru și Viorel au primit o lovitură dură. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI DE EXCEPȚIE. CUM ARĂTA VERONICA STEGARU, ”VULPIȚA” DIN VASLUI, ÎNAINTE DE A DEVENI CELEBRĂ)

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV.

Vulpița și soțul ei nu par a fi foarte afectați de faptul că au rămas fără ajutor social sau de faptul că nu și-au văzut fetița de atâta timp. Ba dimpotrivă! Cei doi profită la maximum de viața din Capitală și de faima de care se bucură aici.