Vulpița, „detronată” în vizualizări pe TikTok. Cine este femeia care „i-a luat fața” soției lui Viorel

Publicat: 04/01/2021 | 18:14

A trecut un an de când Vulpița a devenit vedetă la Acces Direct. A avut parte de un succes colosal în social media, iar faptul că s-a lansat în muzică i-a adus și faimă, dar și mulți bani. Ei bine, parcă au cam apus vremurile în care Vulpița era pe val, căci se pare că o altă femeie a devenit fenomen acum și i-a cam luat fața la nivelul vizualizărilor.

Vulpița de la Acces Direct a fost detronată în vizualizări pe TikTok! Nimeni alta decât Alexandra Bodi este cea care a devenit mult mai populară decât „vedeta” de la Antena 1.

Pe contul său de pe rețeaua de socializare, Alexandra Bodi, o femeie simplă din Mureș face zeci de mii de vizualizări, în ciuda faptului că ceea ce postează este legat numai de sărăcia în care trăiește, dar și de ceea ce pune pe masă, zi de zi. Cu toate acestea, internauții se dau în vânt după postările ei și nu încetează să-i facă numeroase vizualizări, amuzându-se, cel mai probabil, de nivelul de trai pe care îl are.

Tocmai de aceea, Alexandra Bodi a devenit mult mai celebră decât Vulpița de la Acces Direct, care se pare că nu mai este pe val ca acum un an, atunci când reușea să adune toți internauții pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Vulpița și Viorel nu mai au succes nici măcar în muzică

La aproape un an de când Vulpița și Viorel au devenit cunoscuți, se pare că cei doi soți din Blăgești nu mai sunt pe val, ca odinioară.

Acum ceva săptămâni, Viorel a lansat ultima lui melodie, care însă nu s-a bucurat de același succes precum celelalte piese urcate pe Youtube. Din păcate, piesa lui Viorel a adunat numai 60.000 de vizualizări, devenind cea mai slabă de până acum.