Vulpița, declarație de dragoste pentru Viorel! Cum și-a surprins vedeta de la Acces Direct, soțul, de Florii

Publicat: 12/04/2020 | 17:12

Astăzi, de Florii, Vulpița i-a făcut o surpriză pe cinste lui Viorel, cu ocazia zilei sale de nume! Vedeta de la Acces Direct a demonstrat că își iubește soțul și dincolo de toate lucrurile întâmplate între ei, au rămas tot împreună. 

Chiar dacă Vulpița a avut numeroase derapaje în căsnicia cu Viorel, iată că face ce face și tot la acesta se întoarce! De Florii, Veronica Stegaru i-a făcut o surpriză soțului său și a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ei doi, alături de o declarație de dragoste emoționantă.

VULPIȚA, UMILITĂ DE MIRELA VAIDA, LA ACCES DIRECT! CE A PUTUT SĂ-I SPUNĂ PREZENTATOAREA CARE A FĂCUT-O FAIMOASĂ

„La mulți ani, Viorel! Te iubesc! ???
@stegaruvioreloficial” a fost mesajul Vulpiței, pentru soțul ei, de Florii.

Viorel s-a lansat în muzică, alături de Maria Constantin

Piesa de debut a Vulpiței a fost nr. 1 în trending pe Youtube. Astfel, ea “i-a detronat” pe Jador şi Lino Golden, care au lansat de curând melodia “Dau Moda”. Acum, Maria Constantin și Viorel au lansat o piesă împreună care deja ocupă locul 1 în trending. În urmă cu 2 luni, Maria Constantin i-a cunoscut pe Vulpița și Viorel, iar recent, artista a decis să colaboreze pe plan muzical cu soțul Veronicăi Stegaru. Fanii artistei, însă, au reacționat dur la aflarea veștii: ”Să-și fie rușine! Ai ajuns de râsul râsului!”, ”Nu pot să cred așa ceva, cât de mult ai decăzut!” sau ”Sper că este o glumă, nu pot să cred că o artistă ca tine face așa ceva pentru nimic în lume”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Maria Constantin în mediul online.