“Vulpița” de la Antenă “se ia de piept” cu un membru CNA!

Publicat: 21/02/2020 | 23:27

„Războiul” de la ”Acces Direct” are toate șansele să se mute în fața instanței de judecată. ”Vulpița”, protagonista ”telenovelei” de la Antena 1, ”se ia de piept” cu unul dintre membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: AVEM DOVADA VIDEO. SOȚUL ANDREEI BĂLAN A PLECAT DE ACASĂ)

”Telenovela” de la „Acces Direct” a debutat în urmă cu aproximativ o lună, când Veronica Stegaru, cunoscută opiniei publice drept ”Vulpița”, acuza că ar fi fost răpită și violată. Ulterior au ieșit la iveală amănunte incredibile, care au ținut publicul cu sufletul la gură.  La scurt timp după ce controversatele personaje ale ”telenovelei” de la „Acces Direct” au devenit cunoscute pe scară largă, iar reclamațiile au început să curgă la forul competent, mai mulți membri CNA au criticat emisiunea de la Antena 1. (NU RATA: TATĂL LIDIEI BUBLE PUNE PRESIUNE PE RĂZVAN SIMION CA SĂ-I CEARĂ FIICA ÎN CĂSĂTORIE?! A VENIT LA BUCUREȘTI ȘI…)

„După ce că e slabă de minte…”

”Fata asta, așa cum e ea, după ce că e slabă de minte, mai e și prezentată ca un model pentru cei care se uită la televizor”, a fost afirmația Dorinei Rusu, membru CNA, care ar fi iritat-o la culme pe ”Vulpița”.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Veronica Stegaru nu vrea să lase lucrurile așa și e hotărâtă să o tragă la răspundere pe Dorina Rusu. Din câte se pare, ”Vulpița” își caută un avocat pentru a o acționa în instanță. Cum controversa este abia la început, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, promite să vă „updateze” cu toate noutățile care vor apărea în acest caz.  (VEZI ȘI: FIICA PREȘEDINTELUI A RENUNȚAT LA MERCEDES & RANGE PENTRU… UN DUSTER!)

“Vulpița” de la Antenă nu ar trece ușor peste faptul că a fost catalogată „slabă de minte” de către un membru al CNA

Câți bani încasează ”Vulpița” de la Acces Direct

Vulpița primește o sumă de bani frumușică pentru aparițiile sale de la Antena 1, dar, comparativ cu audiența pe care o face postul de televiziune, este o nimica toată! Mai exact, s-a vehiculat că Veronica Stegaru este plătită cu 100 de euro pe zi pentru a apărea la „Acces Direct”, dar primește, de asemenea, și cazare, căci traiul nu este deloc simplu în Capitală. Fiind o persoană simplă, de la țară, Veronica Stegaru se mulțumește pe deplin cu remunerația și se simte extrem de fericită cu faptul că a devenit ceea ce și-a dorit mereu: vedetă pe micul ecran! (NU RATA: ”EX-UL” ANNEI LESKO O CURTEAZĂ PE CREAM!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)