Vulpița de la Acces Direct și soțul ei s-au spovedit! Ce semne diavolești au primit în timp ce duhovnicul era în casa lor

Publicat: 16/04/2020 | 22:05

Vulpița de la “Acces Direct” și soțul ei, Viorel Stegaru, s-au spovedit astăzi. Acest moment a fost umbrit de apariția unor semne diavolești chiar în timp ce duhovnicul era în casa lor. Cu sfaturile părintelui Emilian Prodan și multă credință în suflet, cei doi soți sunt convinși că orice ar fi fost rău în locuința lor a dispărut și nu îi va afecta în niciun fel.

Citește și: Vulpița de la Acces Direct, gest emoționant pentru fiica ei! A făcut anunțul la Antena 1 împreună cu soțul ei, Viorel Stegaru

Vulpița de la Acces Direct și soțul ei s-au spovedit azi

Veronica Stegaru și soțul ei au primit astăzi vizita duhovnicului lor. Înainte să îi spovedească, preotul Emilian Prodan le-a înmânat un dar de suflet: o icoană cu Fecioara Maria.

“Iată că am bucuria să vă aduc astăzi, în Joia Mare, o icoană cu Maica Domnului, sporirea minții. Să vă aducă înțelepciune și să vă aducă pace și dragoste, pentru că am auzit că vă cam certați. Și vreau ca prin această icoană să vă trimit și bucuria pe care trebuie să o avem mai ales în aceste zile sfinte de sărbători”, le-a spus duhovnicul celor doi.

Nu rata: Vulpița de la Acces Direct, în lacrimi după ce și-a surprins soțul în tandrețuri cu o artistă de la noi: “Am zis că poate nu o atinge”. De cine s-a amorezat Viorel Stegaru

Ulterior, în faţa duhovnicului lor, soţii Stegaru şi-au deschis sufletele mai tare ca niciodată. În timpul mărturisirilor, Viorel Stegaru a subliniat că el nu își dorește să divorțeze de soția sa, supranumită Vulpița, chiar dacă ea a anunțat recent despărțirea. Din nefericire, spovedania şi lecţiile preotului Emilian Prodan au fost întrerupte de un semn pe care acesta l-a interpretat ca fiind ceva diavolesc… Lumina a început să se închidă dintr-odată.

Află și: Vulpița, declarație de dragoste pentru Viorel! Cum și-a surprins vedeta de la Acces Direct, soțul, de Florii

Vulpița de la “Acces Direct”, ironizată de mai multe vedete din România

Săptămâna trecută, Jador și Culiță Sterp au ironizat-o pe “vedeta” de la Antena 1, dar și pe soțul său. Veronica Stegaru, alias soția-vulpiță, a fost ţinta multor glume pe Internet. Printre vedetele de la noi care au spus ironii la adresa tinerei se numără: Cleopatra Stratan, fostul prezentator Răzvan Botezatu şi Delia – gestul făcut de extravaganta cântăreaţă faţă de Vulpiţa te face să râzi copios. Chiar şi Atsushi Onari, cel mai apreciat arbitru de K1 din lume, a transmis un mesaj acid după ce a aflat despre cazul Vulpiței de la “Acces Direct”.