Vulpița de la Acces Direct s-a apucat de cântat împreună cu Axinte. Câți lei ia pentru piesa ”Hai la București”

Publicat: 24/03/2020 | 09:58

După ce a pus CNA-ul pe jar, Vulpița din Vaslui – Veronica Stegaru – vrea să dea o nouă lovitură de imagine și a trecut la capitolul ”muzică”. Împreună cu Axinte de la ”Vacanța Mare”, Vulpița interpretează piesa ”Hai la București”, iar vizualizările pe YouTube sunt impresionante.

Clipul a strâns, în doar 14 ore, nu mai puțin de 826,421 vizualizări, așa că fanii Vulpiței au de ce să fie bucuroși. E drept că Axinte este cel care dă greutate melodiei, fiindcă Vulpița mai are mult până la statutul de cântăreață, însă apariția ei în videoclip – apare și Viorel, firește, fiind personaj în melodie – a jucat un rol care nu poate fi contestat.

”La vocea ei s-a lucrat cam cinci-șase ore. Ea, ca solistă… e foarte bună dansatoare. E prima piesă, nimeni nu s-a născut învățat”, a declarat Axinte.

(VEZI ȘI AICI: UNDE O ȚIN, DE FAPT, CEI DE LA ANTENA 1 PE VULPIȚA ATUNCI CÂND NU APARE LA TV. LOCUL E SECRET ȘI ÎL ŞTIU DOAR DE ANGAJAȚII DE LA ACCES DIRECT)

Bineînțeles, ca orice ”artistă” care se respectă – unde mai pui că este deja ”vedetă” TV -, Vulpița trebuie să primească și bani pentru că a acceptat să fie partenera lui Axinte, iar acesta a spus că îi va da… 10.000 de lei pentru prestație. ”Și-n țară și-n Capitală, eu am devenit virală, sunt Vulpița cea virală”, cântă Veronica Stegaru.

Reacții ale internauților: ”NU e Vulpita de vinã, ci noi, cã o urmãrim”

Iar reacțiile nu au lipsit, firește, cei care au urmărit videoclipul în care apare Vulpița din Vaslui dorind, neapărat, să-și spună punctul de vedere. În cele mai multe dintre cazuri, unul critic.

“Mai avem si noi de ce râde, pe vremea aceasta, în izolare la domiciliu si în fata televizorului. Ce sã faci toatã ziua acasã? Te mai uiti la Vulpita si la Viorel. Stiu, o sã spuneti cã am înnebunit, dar dacã aveti voi altã solutie, în timp ce autoritãtile ne spun sã stãm doar în casã, astept sã-mi spunetI”, a scris Larisa. “Toatã lumea se izoleazã din cauza coronavirusului, iar Vulpita scoate piesã”, a comentat, amuzat, un alt internaut. “Oameni cu facultãti si talent nu ajung la TV si nu îsi lanseazã piese, dar Vulpita cu 8 clase, da. Rusine”, a fost o altã pãrere. “Legenda spune cã aceastã melodie va face în 24 de ore un million de vizualizãri. NU e Vulpita de vinã, ci noi, cã o urmãrim”, a replicat cineva. “De ce promovãm asa ceva? E o mamã de nota 2, o sotie de nota 1 si acum lanseazã piese. Dati-o afarã”, s-a supãrat o altã telespectatoare. “Dacã va face bani, ca sã îsi creascã fetita, atunci eu spun cã meritã sã se lanseze. Decât asistati social la Blãgesti, mai bine artisti. Ei au haz, noi avem umor, ce vreti sã facem? Mai râdem de Vulpita si Viorel, cã dacã ne gândim numai cã murim de coronavirus, chiar cã nu mai avem sansã”, a conchis încã un internaut, potrivit vremeanoua.ro.