Vulpița de la Acces Direct, în lacrimi! Viorel i-a scos hainele din dulap și amenință că o dă afară din casă: „Să se ducă…”

Publicat: 27/04/2020 | 19:28

În această seară la Acces Direct a mai avut loc un episod din telenovela Vulpița – Viorel. Soțul Veronicăi s-a săturat până peste cap de geloziile ei, i-a scos hainele din dulap și a amenințat-o că o dă afară din casă. Situația a luat, însă, o turnură neașteptată!

Viorel Stegaru e foc și pară pe Vulpița și susține că nu mai suportă deloc geloziile ei care sunt, totuși, fondate. În această seară la Acces Direct, Vulpița a mărturisit că a găsit mai multe mesaje cu tentă amoroasă în telefonul soțului ei, însă acesta nu vrea să-i dea nicio explicație, motiv pentru care Veronica Stegaru s-a pus pe plâns și i-a reproșat lui Viorel că este infidel.

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT ȘI SOȚUL EI S-AU SPOVEDIT! CE SEMNE DIAVOLEȘTI AU PRIMIT ÎN TIMP CE DUHOVNICUL ERA ÎN CASA LOR

Într-o notă de răutate și indiferență, Viorel a scos din dulap toate hainele Vulpiței și a amenințat-o că o dă afară din casă. După numai câteva minute, însă, deciziile lui Viorel s-au schimbat și a început să-i spună soției sale că el este cel care pleacă și o lasă singură.

„Azi dimineață la 7:00 am găsit mesaj în telefonul lui. (…) Mă obsedează. Nu știu cine e. Nu vrea să-mi spună”, a spus Veronica Stegaru, cu ochii în lacrimi.

NU RATA – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT ESTE ÎNSĂRCINATĂ?! CINE ESTE TATĂL COPILULUI

„Eu azi nu am vorbit cu nimeni. Nimeni, nimeni. (…) Să se ducă cu tot cu bani! Nici nu mai stau. O secundă nu mai stau” a spus și Viorel, extrem de nervos.