Vulpița de la Acces Direct, în lacrimi după ce și-a surprins soțul în tandrețuri cu o artistă de la noi: “Am zis că poate nu o atinge”. De cine s-a amorezat Viorel Stegaru

Publicat: 13/04/2020 | 21:15

Vulpița de la “Acces Direct” a izbucnit în lacrimi după ce și-a surprins soțul în tandrețuri cu o artistă de la noi. Deși era de față și ea, Viorel Stegaru nu s-a putut abține să nu atingă trupul de zeiță al focoasei blonde. Imaginile i-au făcut mult rău “vedetei” de la Antena 1.

Citește și: S-a deslușit misterul! De ce e chemată Vulpița zilnic la Acces Direct. Planul secret al Antena 1

Vulpița de la “Acces Direct”, în lacrimi după ce și-a surprins soțul în tandrețuri cu o artistă de la noi

Soția-vulpiță și Viorel Stegaru i-au făcut o vizită dansatoarei Emy. Cu un decolteu generos și haine mulate, blonda a pregătit clătite împreună cu Veronica Stegaru. Soțul ei a privit cu mult jind la cunoscuta vedetă.

“I-am adus făină, ouă, ulei, lapte (…). Cum să refuz așa invitație? Eu puteam să vin și singur, dar hai să trec”, a spus Viorel Stegaru în cadrul emisiunii prezentată de Mirela Vaida.

La final, Viorel Stegaru a degustat doar clătitele făcute de Emy și a felicitat-o pentru talentul ei. Vulpița s-a înfuriat și a răbufnit.

“Dar eu când ți-am făcut tocănița de cartofi de ce nu ți-a plăcut?”, i-a spus Veronica Stegaru soțului ei.

Veronica Stegaru s-a întristat și mai mult după ce soțul ei s-a oferit să o ajute pe dansatoarea Emy să facă sport. Vedeți gesturile dintre cei doi în clipul de mai jos.

Află și: Vulpița, declarație de dragoste pentru Viorel! Cum și-a surprins vedeta de la Acces Direct soțul de Florii

Nu rata: Vulpița, umilită de Mirela Vaida, la Acces Direct! Ce a putut să-i spună prezentatoarea care a făcut-o faimoasă

Vulpița de la “Acces Direct” a plâns în mașină, după vizita la dansatoarea Emy

În timp ce era în mașină cu o echipă de la “Acces Direct”, soția vulpiță a început să plângă și a mărturisit cu lacrimi în ochi: “Eu am fost de umplutură (n.r.: în timpul vizitei la dansatoarea Emy) (…). Am zis că poate e așa, poate nu o va atinge. El, gata, repede sare calul! Sare armăsarul. Cum se uita la ea… Se uitau ochi în ochi, cum se priveau amândoi. Mie nu îmi place genul acesta al lui (…). Iar mă va certa tatăl meu, sunt sigură (…)”.

Citește și: Mihai Trăistariu s-a îndrăgostit de Vulpița! Ce este pregătit să facă pentru a o cuceri: “Până și la cifre ne potrivim. Ea a împlinit 22, iar eu am 21”

Vulpița de la “Acces Direct”, ironizată de mai multe vedete din România

În urmă cu câteva zile, Jador și Culiță Sterp au ironizat-o pe “vedeta” de la Antena 1, dar și pe soțul său. Veronica Stegaru, alias soția-vulpiță, a fost ţinta multor glume pe Internet. Printre vedetele de la noi care au spus ironii la adresa tinerei se numără: Cleopatra Stratan, fostul prezentator Răzvan Botezatu şi Delia – gestul făcut de extravaganta cântăreaţă faţă de Vulpiţa te face să râzi copios. Chiar şi Atsushi Onari, cel mai apreciat arbitru de K1 din lume, a transmis un mesaj acid după ce a aflat despre cazul Vulpiței de la “Acces Direct”.