Vulpița de la Acces Direct, gest emoționant pentru fiica ei! A făcut anunțul la Antena 1 împreună cu soțul ei, Viorel Stegaru

Publicat: 15/04/2020 | 23:54

Veronica Stegaru, alias Vulpița de la “Acces Direct”, a făcut un gest emoționant pentru fiica ei. Tânăra mămică și soțul său, Viorel Stegaru, au anunțat planul lor secret în cadrul unui interviu oferit la Antena 1. Apropiații și fanii cuplului s-au bucurat mult când au aflat vestea.

Citește și: Bombă la Acces Direct! Vulpița a anunțat divorțul de Viorel și a recunoscut că e agresiv cu ea: “M-a amenințat”

Vulpița de la “Acces Direct”, gest emoționant pentru fiica ei

Au mai rămas câteva zile până la Învierea Lui Iisus Hristos, iar Vulpița și soțul ei și-au îndreptat toată atenția spre fiica lor, care are doi anișori. Astfel, azi, cuplul a mers la cumpărături și au luat câteva daruri pentru micuța lor prințesă, dar și pentru părinții lor.

“Am hotărât să facem pachete și pentru fată și pentru părinți”, a declarat Vulpița de la “Acces Direct”.

Întrebată dacă și-ar dori să facă Paștele în casa părintească, împreună cu mama și tatăl său, “vedeta” Antenei 1 a început să plângă și a răspuns afirmativ.

“Aș vrea să mă duc și eu acasă, dar nu am cum. (…). Da, știu (n.r.: că în ultimii cinci ani nu a fost de Paște la părinții ei) și regret că nu am fost”, a mai mărturisit Veronica Stegaru cu vocea stinsă.

Află și: Vulpița de la Acces Direct, în lacrimi după ce și-a surprins soțul în tandrețuri cu o artistă de la noi: “Am zis că poate nu o atinge”. De cine s-a amorezat Viorel Stegaru

În prezent, fiica Vulpiței se află în grija bunicilor paterni, care locuiesc în localitatea vasluiană Blăgeşti. Iar în cadrul interviului, artista și-a rugat mama soacră să îi îmbrace fetița într-o rochie gri, pe care este o inimă mare cu paiete roz.

Vreau să fie fetița mea îmbrăcată cu această rochiță. (…). O rog foarte frumos să o îmbrace cu rochița asta și să mă simtă pe mine mai aproape , a spus Vulpița de la “Acces Direct”, în timp ce ochii i s-au inundat de lacrimi din nou și era vizibil copleșită de emoții.

Nu rata: S-a deslușit misterul! De ce e chemată Vulpița zilnic la Acces Direct. Planul secret al Antena 1

Vulpița de la “Acces Direct”, ironizată de mai multe vedete din România

Săptămâna trecută, Jador și Culiță Sterp au ironizat-o pe “vedeta” de la Antena 1, dar și pe soțul său. Veronica Stegaru, alias soția-vulpiță, a fost ţinta multor glume pe Internet. Printre vedetele de la noi care au spus ironii la adresa tinerei se numără: Cleopatra Stratan, fostul prezentator Răzvan Botezatu şi Delia – gestul făcut de extravaganta cântăreaţă faţă de Vulpiţa te face să râzi copios. Chiar şi Atsushi Onari, cel mai apreciat arbitru de K1 din lume, a transmis un mesaj acid după ce a aflat despre cazul Vulpiței de la “Acces Direct”.

Vulpiţa de la “Acces Direct”, o telenovelă românească criticată dur

Veronica şi Viorel Stegaru au devenit cunoscuţi odată cu apariţia lor în platoul emisiunii “Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1. Tânăra, supranumită Vulpiţa, şi-a înşelat soţul, care… la rândul lui a călcat strâmb. Ei au o fetiță de doi ani şi sunt din Blăgești, o localitate din județul Vaslui. Deşi emisiunea de la Antena 1 a fost criticată dur, de săptămâni bune este lider de audienţă.