Acasă » Exclusiv » Vulpița de la Acces Direct, făcută praf de familia lui Viorel. De ce a ajuns socrul să o alunge cu pietre de la poartă, în fața camerelor. „Lumea îi arată cu degetul și…”

Vulpița de la Acces Direct, făcută praf de familia lui Viorel. De ce a ajuns socrul să o alunge cu pietre de la poartă, în fața camerelor. „Lumea îi arată cu degetul și…”

De: Ramona Danciulescu 09/06/2020 | 23:15

Au trecut patru luni de când telenovela dintre Vulpița și Viorel a devenit subiect de „interes național”. De la o zi la alta, cei doi soți din Blăgești sunt puși în fel și fel de ipostaze de către echipa emisiunii „Acces Direct” și nu este de mirare că audiența atinge cote maxime, de fiecare dată. Deși sunt unele dintre cele mai carismatice personaje ale momentului și fac o țară întreagă să râdă, CANCAN.RO a aflat detalii șocante din interiorul familiei Stegaru.

Au împărțit România în două și sunt ba luați în râs, ba simpatizați de telespectatorii emisiunii Acces Direct. Chiar dacă la televizor par, de cele mai multe ori, extrem de bucuroși și recunoscători pentru tot ce se întâmplă, Veronica și Viorel Stegaru nu duc tocmai o viață liniștită.

(NU RATA: CUM A AJUNS, DE FAPT, VULPIŢA LA ACCES DIRECT? SCANDALUL MONSTRU DE CARE A UITAT TOATĂ LUMEA, DUPĂ CE A AJUNS CELEBRĂ)

Dar… să o luăm cu începutul. CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații-bombă din interiorul familiei Stegaru. Se pare că Vulpița nu a fost niciodată pe placul părinților lui Viorel și, mai mult de atât, aceștia dau vina pe ea, prin Blăgești, pentru toate „nenorocirile” pe care le trăiesc. Practic, în familia Stegaru, toate nemulțumirile se leagă de nora Vulpița sau, cum s-ar spune, toate oalele se sparg în capul ei.

Vulpița de la Acces Direct a devenit un „super-star”

Vulpița de la Acces Direct, bătută cu pietre de socru, în fața casei

În ziua de 1 iunie, Vulpița și Viorel au venit la Blăgești, pentru a-i aduce câteva cadouri fiicei lor, cu ocazia Zilei Copilului. Fericirea revederii a fost umbrită de faptul că Dumitru, socrul Vulpiței, a început să o jignească de față cu echipa de filmare de la Antena 1 și chiar să arunce cu pietre în nora lui, în cameramani, șoferi și reporteri. Cu toții au trăit un șoc și, vizibil afectați de cele văzute, s-au retras către mașinile cu care veniseră din București.

(CITEȘTE ȘI: VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, COMPORTAMENT ȘOCANT FAȚĂ DE FIICA SA. SPUNE CĂ O IUBEȘTE, DAR O TRATEAZĂ CU INDIFERENȚĂ)

Vecinele socrilor Vulpiței au declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că Dumitru, socrul Veronicăi, nu prea o are la suflet pe vedeta de la Acces Direct. Mai mult, o consideră vinovată pentru faptul că, în Blăgești, lume râde de el și îl arată cu degetul, din cauza a ceea ce se întâmplă la București, la emisiunea de la Antena 1.

Cu toate acestea, părinții Vulpiței nu sunt deranjați de aparițiile publice ale fetei lor și, din contră, se bucură pentru reușitele ei din industria muzicală.

„Au făcut un circ, a fost ca în filme totul. Îi vedeam că aleargă de colo-n colo cu camerele de filmat, Dumitru (socrul Vulpiței, n.r.) după ei. Ei nu au fost de acord de la început cu aparițiile Veronicăi și ale lui Viorel, la televizor. În sat, părinții lui Viorel spun mereu că amândoi i-au făcut de râs, îi vorbește lumea în Blăgești, râde de ei, îi arată cu degetul.

Trăiesc un coșmar. Și înainte erau vorbiți, lumea le spunea că au primit-o pe Veronica în casă și ea e o c#$@ă, că îl înșală pe Viorel pe la toate colțurile, acum spun că ea l-a târât pe bărbat în asta.
De mai multe ori, Viorel a vrut să renunțe la televizor și să vină acasă. Ei îi place (Veronicăi, n.r.)”, a spus una dintre vecinele socrilor Vulpiței, pentru CANCAN.RO.

Vulpița de la Acces Direct, mărul discordiei în familia lui Viorel

„Lumea s-a săturat de ei”

În aceeași notă acidă, vecina lui Dumitru, socrul Vulpiței, ne-a mărturisit că sătenii din Blăgești s-au cam săturat de circul care se învârte în jurul soților Stegaru, la televizor, iar majoritatea oamenilor se uită la „Acces Direct” pentru a se amuza de ipostazele în care sunt puși Veronica și Viorel.

(VEZI ȘI: ABI TALENT DĂ DE PĂMÂNT CU VULPIȚA ȘI VIOREL DE LA ACCES DIRECT! TÂNĂRUL TRAPPER, MESAJ TRANȘANT: „NIȘTE INCULȚI”)

„Lumea din Blăgești de aici de la noi s-a săturat de ei, majoritatea oamenilor se uită la Acces Direct pentru a râde, pentru a se amuza de ce mai fac ei pe acolo. Sunt și câțiva care îi apreciază, cărora le place că s-au apucat de muzică, le place faptul că fac bani și și-au depășit condiția. În rest…Doamne-ajută, numai circuri.

Părinții Veronicăi… ce să spun despre ei, sunt oameni cu frică de Dumnezeu, ei nu sunt supărați că fata lor apare la televizor. Sunt bucuroși, o văd ca pe o doamnă de București acum”, a conchis vecina socrului Vulpiței, pentru CANCAN.RO.

Vulpița și Viorel, prima vacanță la mare

Chiar dacă oamenii îi critică în stânga și în dreapta, Vulpița și Viorel sunt bucuroși de faptul că acum sunt vedete, la televizor. De ce? Foarte simplu. Odată cu prima apariție la „Acces Direct”, soții Stegaru și-au dat seama că pot avea multe beneficii în această lume a persoanelor publice.

(NU RATA: SCANDAL DE PROPORȚII LA ACCES DIRECT DE LA ANTENA 1! MIRELA VAIDA A AMENINȚAT-O PE VULPIȚĂ CĂ O DĂ AFARĂ: „CE FACI TU ESTE O AROGANȚĂ”)

Tocmai de aceea s-au putut bucura, în acest weekend, de o excursie pe cinste. Echipa emisiunii de la Antena 1 i-a luat pe cei doi, i-a pus într-o mașină și i-a dus la mare, la Mamaia, iar cea mai încântată de cadoul primit a fost chiar Vulpița.

Vulpița și Viorel de la Acces Direct, pentru prima dată la mare

„Nu am fost niciodată și acum sunt chiar curioasă să văd ce și cum. Aș rămâne aici. Foarte drăguț, wow! E super! E cam mare și vine la margine apa. Așa de mare e? Îmi place”, a spus Veronica Stegaru, vizibil speriată.

Vulpița de la Acces Direct, succes răsunător pe piața muzicală

După ce a ajuns în Capitală, Vulpița de la Acces Direct a înțeles că nu trebuie să se mai mulțumească niciodată cu puțin. Zilele au trecut, iar Veronica s-a schimbat complet: din tânăra timidă de la Blăgești, a ajuns astăzi o divă, dar și o…artistă!

Vulpița a lansat prima melodie alături de Axinte, piesă ce a ocupat primul loc în trendingul de pe Youtube mai mult de o săptămână. Aceasta a fost urmată de colaborarea Veronicăi cu Rafaelo, dar și de o melodie lansată alături de Rafaelo și Viorel și una doar în duet cu soțul ei. Pe lângă remunerația de 100 euro pe care o primesc pentru fiecare apariție la Acces Direct, Vulpița și Viorel au mai câștigat câteva mii de euro din vizualizările adunate pe Youtube, la melodiile lansate de ei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...