Vulpiţa de la Acces Direct, afectată de coronavirus?! Mesajul primit de vedeta Antenei 1

Publicat: 19/03/2020 | 20:23

“Vulpiţa de la «Acces Direct», afectată de coronavirus?!” – este întrebarea la care s-au gândit mulţi dintre fanii săi în ultimele zile. Şi asta din cauza răspândirii pandemiei de COVID-19 pe teritoriul ţării noastre, dar şi pentru că aceasta este nevoită să iasă din camera de hotel ca să meargă în platoul emisiunii moderată de Mirela Vaida. Astăzi, controversata vedetă a Antenei 1 a primit un mesaj acid.

Citeşte şi: Unde o țin, de fapt, cei de la Antena 1 pe Vulpița atunci când nu apare la TV. Locul e secret și îl ştiu doar de angajații de la Acces Direct

Vulpiţa de la Acces Direct, afectată de coronavirus?!

Înainte a ajunge azi la “Acces Direct”, Veronica Stegaru a postat imaginea de mai jos şi le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe Instagram că ea şi soţul său sunt bine. Printre câteva gânduri pozitive, o femeie i-a trimis următorul mesaj răutăcios privind contaminarea cu virusului ucigaş din China: “Poate luaţi coronaviurus şi vă duceţi dracului acasă, puturoşilor, lichelelor, nu mai scăpăm de voi odată? Care dintre voi doi vă gândiţi la copil? Duop cum se vede niciunul, vă doare undeva de el, staţi la Bucureşti”.

Vulpiţa a primit astăzi un comentariu negativ de la un internaut în legătură cu infectarea cu noul coronavirus © Instagram
Vulpiţa a primit astăzi un comentariu negativ de la o femeie în legătură cu infectarea cu noul coronavirus © Instagram

“Te iubesc”, “Îmi pare rău că nu ai apărut într-o poveste de-ale luiCreanga. Ştii care? Prostia omenească! Nu ştiu dacă ştii ce e aia o carte, poveste sau cine e Ion Creangă, dar voiam să scot în evidenţă că eşti tufă de Veneţia, ca să nu mă exprim altcumva”, “Iubiţii mei”, “Doi puturoși. De ce ea are voie să vorbească urât la emisiuni?”, “Bă, duceți-vă în Italia să speriați coronavirusul ăla, că sunteți urâți rău și se sperie de voi” sunt cinci dintre comentariile primite azi de Veronica Stegaru pe contul ei oficial de Instagram.

Află şi: Selly a făcut-o praf pe Vulpița! Cum a făcut liderul 5Gang mișto de vedeta de la Acces Direct: “Nu mă uit la porcăriile astea”

Celebra soţie-vulpiţă de la Antena 1 a devenit ţinta multor glume pe Internet şi chiar şi vedetele de la noi o ironizează. Printre acestea se numără fostul prezentator Răzvan Botezatu şi Delia – gestul făcut de extravaganta cântăreaţă faţă de Vulpiţa te face să râzi copios. Chiar şi Atsushi Onari, cel mai apreciat arbitru de K1 din lume, a transmis un mesaj acid după ce a aflat despre cazul Vulpița de la “Acces Direct”.

Vulpiţa de la “Acces Direct”, o telenovelă românească criticată dur

Veronica şi Viorel Stegaru au devenit cunoscuţi odată cu apariţia lor în platoul emisiunii “Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1. Tânăra, supranumită Vulpiţa, şi-a înşelat soţul, care… la rândul lui a călcat strâmb. Ei au o fetiță de doi ani şi sunt din Blăgești, o localitate din județul Vaslui. Deşi emisiunea de la Antena 1 a fost criticată dur, de săptămâni bune este lider de audienţă.