Vulpița de la Acces Direct a dezvăluit când va naște. Soția lui Viorel Stegaru s-a tuns scurt înainte de ziua cea mare

Publicat: 27/02/2021 | 20:39

Vulpița de la “Acces Direct” a dezvăluit azi când va naște al doilea copil pe care îl are cu soțul său, Viorel Stegaru. Controversata artistă s-a tuns scurt înainte de ziua cea mare, iar când a făcut anunțul despre miracolul pe care îl va trăi, a fost criticată de câțiva dintre internauți.

Vulpița de la “Acces Direct” a spus când urmează să nască

Fosta invitată a Mirelei Vaida nu își neglizează fanii și păstrează anumite tradiții… Astfel în urmă cu câteva ore bune, ea le-a transmis câteva gânduri senine susținătorilor și a mărturisit în a câta săptămână de sarcină se află.

“Să aveți weekend frumos! Am intrat în prima săptămâna din luna 7” este mesajul scris de Vulpița pe contul de Instagram, unde a postat un selfie în care are ruj albastru pe buze și este machiată cu sclipici, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

După un calcul rapid, vă spunem că tânăra va deveni mămică aproape de sfârșitul lunii aprilie. Vulpița de la “Acces Direct” este însărcinată cu băiat și mai are o fată, care are aproape trei ani.

Nu rata: Vulpița și Viorel Stegaru, puși la zid după întoarcerea în Blăgești. Fanii cred că vor reveni în forță la Acces Direct, când va naște Veronica

“Abia încapi în cameră, să moară dracii ăia, mă”, “Da’ tu ce ești așa ciudată? Nu văd că ai gât, pare că ai o fața lungă”, “Dacă ai fi tu, dar nu ești cea care scrie, așa că: lasă-ne, lasă-ne!” sunt trei dintre comentariile acide primite de viitoarea mămică.

Citește și: Dezvăluiri despre scenariul edițiilor cu Vulpița și Viorel Stegaru la Acces Direct: “Ascultau doar indicaţiile”

La finalul anului trecut, Veronica și Viorel Stegaru au lansat o nouă melodie alături de manelistul Rafaelo; la scurt timp după apariția colaborării, cei doi soți au fost ținta mai multor cârcotași.