Vulpiţa de la Acces direct a dat o triplă lovitură! S-a făcut vloggeriţă, vinde haine online şi s-a lansat în muzică! Cum sună prima piesă

Publicat: 22/03/2020 | 09:25

Vulpița este una dintre prezențele constante din cadru emisiunii „Acces Direct”. Deși povestea Veronicăi Stegaru a început prin faptul că și-a înșelat soțul, de mai multe ori, acum a ajuns la un adevărat basm pe care tânăra îl trăiește.

Se pare că Vulpița a cam renunțat la viața de la țară și a început să aibă mai mult „preocupări de Capitală”. Aceasta a dat lovitura, s-a făcut vloggeriţă și activează pe rețelele sociale, ca Tik Tok și Instagram, unde are o mulțime de urmăritori. (CITEȘTE ȘI: UNDE O ȚIN, DE FAPT, CEI DE LA ANTENA 1 PE VULPIȚA ATUNCI CÂND NU APARE LA TV. LOCUL E SECRET ȘI ÎL ŞTIU DOAR DE ANGAJAȚII DE LA ACCES DIRECT)

Datorită popularități de la Tv, dar și din mediul online, Vulpița a căpătat notorietate și ca orice persoană publică, cu zeci de mii de urmăritori, a decis să își facă și o serie de haine personalizate. (VEZI ȘI: ȚARA ARDE ȘI BABA SE PIAPTĂNĂ! CE FAC VULPIȚA ȘI VIOREL, DE CÂND CORONAVIRUSUL A AJUNS ÎN ROMÂNIA)

Însă Vulpița nu s-a oprit aici, pentru ca succesul să fie garantat s-a lansat și în muzică. Se pare că tânăra o să lanseze o piesă în colaborare cu Axinte. Cântecul se numește „Melodia Vulpiței” și este așteptat cu nerăbdare de către urmăritorii acesteia. Piesa o să fie una ritmată și veselă: „Hai la București, Vulpiță/ Să te îmbrac ultima fiță / Că tu ești fată șucară/E păcat să stai la țară”, sunt câteva din versurile melodiei.