Vulpița de la Acces Direct a acceptat provocarea cu perna! S-a dezlănțuit pe muzica lui Beyonce împreună cu soțul ei! Viorel Stegaru a dansat și el pe tocuri

Publicat: 24/04/2020 | 15:57

Vulpița de la “Acces Direct” face  ce face și zilnic reușește să ajungă în centrul atenției! Recent, ea a acceptat provocarea cu perna, iar imaginile au devenit virale pe Internet. În clipul de mai jos, puteți vedea cum s-a dezlănțuit “vedeta” Antenei 1 pe muzica lui Beyonce împreună cu soțul ei. Mai mult, Viorel Stegaru a dansat și el pe tocuri… dar și desculț.

Citește și: “Vulpița și Viorel de la Acces Direct vor concura în sezonul 4 Asia Express”. Planul secret al postului Antena 1?!

Vulpița de la “Acces Direct” a acceptat provocarea cu perna

În plină pandemie de coronavirus, provocarea internațională nu le-a cucerit doar pe celebritățile de țara noastră, ci și pe Vulpița de la “Acces Direct”, după cum chiar ea a mărturist într-un interviu realizat înainte să pornească melodia “Single Ladies” a lui Beyoncé.

“Am văzut pe Tik Tok, am văzut că fac toate fetele”, a spus Veronica Stegaru, având un zâmbet uriaș pe buze.

Înregistrarea făcută de Vulpița “Acces Direct” pentru Tik Tok a fost publicată și pe pagina sa de Instagram, unde a strâns și reacții pozitive, și reacții negative.

“Vulpițo, ai fost seducătoare… ce pot să-ti zic… mai bine te-ai combina cu Spartacus Idolul Femeilor :)))”,“Hai că am murit… uite-o și p-asta… mi-a sărit perna în ochi”, “Ți-a adus mă-ta mare perna cu fulgii de gâscă”, “Bă, deja erai urâtă îmbrăcată, iar dezbrăcată ești muma pădurii????”, “S-a întors proasta, îți simțeam lipsa, dragă????????????‍♀️????????‍♀️????”, “Bă, nu o mai judecați atât, cu toții greșim și mna, fiecare face ce vrea și ce îi place ????‍♀️” sunt șase dintre comentariile lăsate de internauți pe contul ei oficial de Instagram.

Află și: Nu le pasă de amenda colosală de la CNA! Ce au făcut Vulpița și Viorel imediat după ce Antena 1 a fost sancționată grav

Văzând mișcările soției sale, Viorel Stegaru nu a rezistat și a venit și el pe ringul de dans. Inițial… pe tocuri și îmbrăcat cu o cămașă și pantaloni scurți. Ulterior, el s-a schimbat și și-a pus o lenjerie de pat. Și… pentru că tocurile îi creau probleme, el a renunțat la ele.

Nu rata: Vulpița de la Acces Direct, prinsă în flagrant! A încălcat ordonanța militară și a ieșit din casă fără declarația pe propria răspundere

Citește și: Vulpiţa de la Acces Direct a primit premiul la care nu se aştepta niciodată! Internetul a luat-o razna: “Felicitări”