Vulpița, dansatoarea lui Tzancă Uraganu: “O să o luăm în Germania”. Ce ofertă i-a făcut soțului gelos

Publicat: 30/01/2020 | 20:37

Tzancă Uraganu și-o dorește pe Vulpița ca dansatoare și a dezvăluit în cadrul unui interviu că tânăra mămică are deja fani și peste hotare. În plus, manelistul i-a oferit un loc de muncă soțului gelos, Viorel Stegaru.

Citește și: Vulpița a izbucnit în lacrimi la TV, după ce a aflat că soțul ei i-a făcut propuneri indecente Mihaelei, o brunetă voluptoasă

Vulpița, dansatoarea lui Tzancă Uraganu!?!

Vulpiția, pe numele din buletin Veronica Stegaru, a primit o ofertă de nerefuzat din partea lui Tzancă Uraganu, după ce săptămâna trecută, ea a dat probe de dans chiar în studioul de înregistrări – mișcările lascive ale tinerei cu ochi ca safirul l-au înnebunit pe artist. În cadrul interviului oferit astăzi la “Acces Direct”, manelistul a declarat că este dispus să o ia pe tânără împreună cu el la spectacolele pe care le are programate în Germania. Cântărețul a luat această decizie după ce a fost sunat de mai mulți patroni de restaurante de peste hotare, care l-au rugat să o ia pe Vulpiță cu el, la concertele de acolo. Mai mult, ştie că soţul ei este gelos, Tzancă Uraganu a afirmat că poate să meargă şi Viorel Stegaru cu ea în Germania.

Citește și: Tzancă Uraganul a comis-o! A apărut un sex-tape cu manelistul și o brunetă

“După ce a dat probele de dans şi a arătat că vrea să facă ceva pe viitor, am văzut că a prins bine, şi am vrut să văd cum se descurcă şi în treburi casnice. Am primit telefoane din străinătate, unde trebuie să cânt, iar patronii de acolo au cerut să o aduc şi pe ea să danseze. O să o luăm în Germania dacă publicul o cere. Eu sunt sigur că va accepta, că ea este dispusă să meargă înainte. S-a descurcat foarte bine şi la treburile casnice. Patronii îl vor şi pe Viorel”, a declarat cunoscutul manelist în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Weekendul trecut, Vulpița și soțul ei au mers într-un club de manele din Capitală și a făcut un show de zile mari. Socrii tinerei s-au revoltat după ce au văzut acele imagini cu ea.