Vulpița, dans lasciv pentru Tzancă Uraganu! Manelistul a aplaudat-o în timp ce ea își unduia trupul pe muzica lui

Publicat: 24/01/2020 | 11:05

Veronica Stegaru, alias Vulpița, a dansat lasciv pentru Tzancă Uraganu. Cei doi au vorbit și despre o eventuală colaboare, iar la câteva secunde dinstanță, atmosfera s-a încins în studioul de înregistrări! În timp ce tânăra își unduia trupul pe cea mai nouă piesă lansată de manelist, acesta o aplauda și zâmbea. Imaginile au fost văzute și de soțul ei în cadrul ediției trecute de la “Acces Direct”.

Vulpița, prinsă cu mai mulți bărbați în fața hotelului

Veronica și Viorel Stegaru locuiesc în Blăgești, județul Vaslui și sunt părinții unei fetițe de doar doi ani. Între ei au apărut probleme grave, unele dintre ele generate de tânăra cu ochi de culoarea safirului. Soțul tinerei mămici a ajuns în pragul disperării, după ce în noaptea de miercuri spre joi, ea a lipsit mai multe ore din camera de hotel în care erau cazaţi. Când a coborât, Viorel Stegaru a surprins-o în compania unor bărbați misterioși.

“Am vorbit la hotel, dar nu e sigură pe ce spune. Aseară s-a dus afară din hotel, a stat cam patru ore. Mi-a spus că se duce să mănânce semințe jos, acolo mai erau niște băieți. Eu am luat-o de jos și am întrebat-o ce a căutat acolo. Ea mi-a zis că merge acasă, dar că are pe altul cu mașină și bani”, a declarat Viorel Stegaru în cadrul emisiunii moderată de Mirela Vaida.

Întrebată dacă l-a înșelat din nou pe soțul ei, Vulpișa, așa cum a devenit cunoscută Veronica Stegaru a mărturisit: “Nu m-am sărutat cu nimeni. N-am intrat deloc în cameră, am stat în fața hotelului. N-a intrat nimeni în cameră, nu. Rămân cu Viorel”. Ulterior, ea și-a exprimat public planurile pe care le are.

“Vreau să rămân în București să dansez și să cânt. Fata să rămână la soț. El nu are de ce să fie gelos. L-am înșelat, da, dar cred că o să-l mai înșel”, a spus Vulpița în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Vulpița, probă de dans pentru Tzancă Uraganu

Cunoscutul manelist Tzancă Uraganu a primit-o în urmă cu două zile pe Vulpița la studioul de înregistrări, iar ieri au fost difuzate imaginile la “Acces Direct”. Întâlnirea a fost pusă la cale de colegii prezentatoarei Mirela Vaida, după ce tânăra a dezvăluit că își dorește să-l cunoască pe artist.

“Eu sunt un om care ajut un om, dacă pot şi am posibilitatea şi am înţeles de la echipa şi de la prietenii noştri de la «Acces Direct» că ea îşi doreşte foarte mult să ajungă la mine, să mă cunoască, să mă vadă şi de ce nu”, a spus Tzancă Uraganu în cadrul emisiunii moderată de Mirela Vaida. Chiar în ziua în care Vulpița a dat probă de dans la studioul în care era manelistul, acesta a făcut un live și puteți vedea în clipul de mai jos ce au discutat cei doi.

Înainte să dea proba de dans pe care şi-a dorit-o, Veronica a stat puţin de vorbă cu Tzancă Uraganu. Manelistul și-a dorit să afle chiar de la ea dacă și-a înșelat sau nu soțul și dacă are de gând să se cumințească.

“I-am promis că nu îl mai înşel, dar ce vrei să îi fac. Asta e”, i-a spus Vulpița cunoscutului cântăreț de manele.