Vulpița a revenit în atenția tuturor! Ce a făcut soția lui Viorel, după ce sătenii din Blăgești au spus că a născut în secret

Publicat: 14/05/2021 | 10:54

În urmă cu puțin timp, CANCAN.RO a stat de vorbă cu vecinii Vulpiței din Blăgești, iar aceștia ne-au spus că este foarte posibil ca soția lui Viorel să fi născut în mare secret. Acum, după o lungă absență de pe rețelele de socializare, Vulpița a revenit în forță.

Vulpița a postat pe contul său de Instagram, de pe care a lipsit o bună perioadă de timp, o fotografie cu ea și Viorel, din vremurile bune.

Spunem vremurile bune pentru că ne referim la perioada în care cei doi erau îmbrăcați frumos și aranjați și apăreau pe micul ecran. Așa…să revenim la postarea Vulpiței. În dreptul fotografiei, Veronica Stegaru a postat și un sticker în care apare un cuplu, alături de doi copii, pesemne că este împlinită cu viața pe care o duce și cu faptul că este mămică de doi.

Ce spuneau vecinii Vulpiței, despre nașterea celui de-al doilea copil

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, una dintre vecinele Vulpiței și ale lui Viorel a făcut declarații inedite despre cum mai este viața celor doi, în Blăgești.

„Cred că a născut Veronica, vecina mea. Are băiețel, eu așa știu. Mai are o fetiță. Se descurcă și ei așa cum pot, ce să facă…de aici puțin, de colo puțin…să le dea Dumnezeu sănătate, pe noi nu ne-au deranjat niciodată cu nimic. Era nebunie atunci când apăreau la televizor, ne trezeam la poartă cu fel și fel de persoane dubioase, dar văd că acum a trecut și e bine. 

N-am mai văzut-o de la Paște pe Veronica, cred că stă acasă și are grijă de copii. E greu când ai unul, dar să mai ai 2…” a povestit vecina Vulpiței, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

De ce nu a apărut la televizor nimic legat de nașterea Vulpiței

Deși toată lumea se aștepta ca emisiunea care i-a consacrat pe cei doi să reia episodul cu Vulpița și Viorel, mai ales în contextul în care Veronica se pregătea să nască, acest lucru nu s-a întâmplat. De ce? Ei bine, plecarea definitivă a celor doi soți din Antena 1 nu a fost deloc una prea plăcută pentru ei. În urma mai multor sesizări și amenzi aplicate de CNA, producția emisiuni Acces Direct a decis ca cei doi să se retragă acasă și să nu mai apară la TV.

Sursă foto: Instagram