Vulpița a pus piciorul în prag! Tânăra l-a părăsit pe Viorel și nu vrea să mai audă de el. Unde s-a mutat Veronica

Publicat: 29/06/2020 | 07:33

Probleme în familia Stegaru. Povestea cuplului de la Acces direct pare că a ajuns la final. După luni de zile de certuri și împăcări, Vulpița a luat atitudine și a decis să pună punct relației.

Viorel a fost părăsit de Veronica, iar anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii Acces Direct. Se pare că tânăra s-a săturat de scandal și de reproșuri și a hotărât că este momentul să renunțe la mariajul nefericite pe care îl avea. (CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ: VULPIȚA ȘI VIOREL SUNT ÎN EXTAZ! DAR…)

Viorel Stegaru a aflat vestea în direct și a fost vizibil afectat și dezamăgit. Mai mult, bărbatul a declarat că se simite trădat și este extrem de supărat din cauza faptului că Vulpița a mințit că o agresează. După plecarea Veronicăi de acasă, un sigur regret i-a rămas lui Viorel, că nu a divorțat încă de prima dată când a fost înșelat.

„N-o mai interesează că are soacră care are grijă de copil, nu o mai interesează nimic. Hai că nu scap eu de ea cu una cu două. Zicea taică0-su că eu sunt vinovat. Nu a învățat nimic. Nu mă credea nimeni. Să-și amintească cine a ajutat-o când i-a fost mai greu. Să-și cearcă scuze în fața mea. Trebuia să bag divorț de prima dată, să se ducă. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni știe să spună.”, a declarat Viorel, la Acces Direct, după ce a aflat că a fost părăsit

Unde s-a mutat Vulpița

Vulpița a anunțat, în direct, că a decis să rupă legăturile cu Viorel și că a plecat din apartamentul în care locuiau împreună. Tânăra spune că nu mai există cale de împăcare și că tot ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni i-a afectaT. (VEZI ȘI: CUM AU PRINS-O PE VULPIȚA CĂ MINTE DE ÎNGHEAȚĂ APELE! FANII LUI EMILY BURGHELEA: ”ȘI-A BĂTUT JOC DE TINE!”)

Vulpița a mai spus că ajunseseră să se certe în fiecare zi, iar reproșurile erau la ordinea zilei, așa că a hotărât să pună piciorul în prag și să se mute. Se pare că acum, Vulpița stă singură într-o cameră de hotel și nici nu se gândește să se mai întoarcă la Viorel.