Vulpița a izbucnit în lacrimi, în direct! Ce s-a întâmplat în viața ei, la scurt timp după ce s-a aflat că este bătută de Viorel

Publicat: 20/06/2020 | 15:00

La aproape o săptămână de când Emily Burghelea a spus despre Vulpița că este bătută și tratată îngrozitor de Viorel, în viața acesteia s-a întâmplat o adevărată minune, care a făcut-o să lăcrimeze în direct. 

Vă spuneam zilele trecute că telenovela de la Acces Direct cu Vulpița și Viorel a împărțit țara în două. Într-o tabără s-au poziționat oamenii care o critică pe Veronica Stegaru și nu suportă să o vadă la televizor, iar în cealaltă parte se află cei cărora le este milă de Vulpița și care o simpatizează.

NU RATA – VIDEO / CIRCUL DE LA ACCES DIRECT IA AMPLOARE! CUM ESTE PUSĂ VULPIȚA SĂ-ȘI BATĂ JOC DE EMILY BURGHELEA, DUPĂ CE ACEASTA A SPUS CĂ O AGRESEAZĂ VIOREL: „EROINA MEA, PORT OCHELARI PENTRU CĂ SUNT BĂTUTĂ”

Veronica Stegaru a izbucnit în lacrimi, la Acces Direct

Deși ultimele zile au fost unele destul de încărcate din punct de vedere emoțional pentru Veronica Stegaru, aceasta a avut parte de o bucurie care a lăsat-o cu ochii în lacrimi. Mai exact, o doamnă care o simpatizează pe Vulpiță i-a trimis acesteia 4 colete cu haine noi, de firmă, genți, accesorii și multe altele, iar Veronica a fost extrem de încântată. La fel a fost și Viorel, care i-a mulțumit doamnei respective pentru inițiativa ei.

”Un gest frumos din partea lor. Să lea Dumnezeu sănătate, să îi țină în pace și să aibă copiii sănătoși”, le-a transmis Viorel oamenilor care îi simpatizează.

CITEȘTE ȘI – CE NOTĂ A LUAT VERONICA STEGARU LA EVALUAREA NAŢIONALĂ? CE A FĂCUT, DE FAPT, „VULPIŢA” LA CAPACITATE

Veronica Stegaru a fost extrem de emoționată la primirea coletelor, mai ales pentru că și-a amintit de un episod în care soacra ei i-a aruncat lucrurile personale. ”Mi le-a aruncat soacră-mea pe celelalte”, a zis Veronica, plângând.

„Îi mulțumesc foarte frumos. Nu mai pot. Am emoții. Nu știu cu ce să încep. Am multe emoții” a mai spus Vulpița, printre lacrimi.