Vremea schimbărilor pentru Smiley. Viitorul tătic și-a ales o freză îndrăzneață, iar noi avem imagini cu întreg „procesul tehnologic”

Publicat: 19/12/2020 | 23:46

Smiley a decis că este vremea pentru o schimbare de look! Deși are un program destul de încărcat, printre filmări și repetiții, viitorul tătic și-a făcut timp și pentru el însuși. CANCAN.RO a „documentat” întreg ”procesul tehnologic” al noului look și vă prezintă imagini inedite cu frizura îndrăzneață adoptată de iubitul Ginei Pistol.

Vineri, cântărețul a dat fuga la un salon din Capitală și s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist. Dornic de o schimbare, acum în preajma sărbătorilor, Smiley a decis să-și schimbe look-ul așa că… s-a tuns la zero, într-o parte. Din mâinile iscusite ale specialistului a ieșit o… capodoperă! Ca să-i pună în evidență noua frizură chic, hair-stylistul a îndreptat cu placa restul podoabei capilare și i-a prins artistului câteva șuvițe la spate, cu mici accesorii.

Smiley, tuns și colorat

După răsfăț, îmbrăcat cu o geacă în culorii vii, pantaloni bleumarin și bocanci bej, dar și cu masca de protecție asortată, Smiley a ieșit din salon și s-a îndreptat cu pletele-n vânt spre bolidul său de lux, printre străduțe. N-a mai avut răbdare să ajungă la o trecere de pietoni, iar la un moment dat… s-a uitat în stânga și-n dreapta și apoi a traversat ca să ajungă la mașina parcată în apropierea salonului. Și-a dat geaca jos, a pus-o pe scaunul din dreapta și s-a urcat la volan.

Smiley s-a răsfățat la salon

Smiley s-a ”lăudat” pe Instagram cu noul look

Mândru de noua sa frizură, care de altfel se află în trend, iubitul Ginei Pistol s-a lăudat ulterior fanilor cu look-ul său, iar aceștia au apreciat curajul și îndrăzneala artistului. Ulterior, Smiley a mers să facă repetiții cu trupa lui. Cel mai probabil, artistul pregătește o surpriză pentru sărbători.

După ce și-a rezolvat treaba, cântărețul și-a răsfățat cu sushi, mărturisindu-le fanilor de pe Instagram că este un premiu binemeritat pentru o repetiție reușită. (CITEȘTE ȘI: GRAVIDUȚA GINA PISTOL RĂMÂNE ȘEFĂ LA „APROVIZIONARE” CHIAR DACĂ I-A CRESCUT BURTICA. CUM AM FILMAT-O LA PIAȚĂ, ÎN PLINĂ ACȚIUNE)

Smiley, un iubit de nota 10

Pe 9 decembrie, Gina Pistol a împlinit 40 de ani, iar dis-de-dimineață a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitului ei. Smiley s-a dat peste cap să-și impresioneze iubita și… a reușit! Artistul a avut un plan bine pus la punct și a dat-o pe spate pe Gina Pistol. La primele ore ale dimineții, vedeta a fost impresionată până la lacrimi atunci când a văzut ce i-a pregătit iubitul ei.

”Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea.

M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat «Parfum de femeie», superbul tango și «Vals». Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Smiley și-a surprins iubita de ziua ei de naștere

Gina și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară

Gina Pistol se află în al doilea trimestru de sarcină. Viitoarea mămică este extrem de grijulie și, la recomandarea medicilor, vrea să fie cât mai liniștită și să nu depună eforturi foarte mari. Iubita lui Smiley nu a vrut să-și lase baltă colegii, pe ultima sută de metri, așa că producătorii emisiunii au decis să-i ușureze treaba Ginei Pistol și colegii au răsfațat-o la maximum.

La sfârșitul lunii septembrie, Smiley și Gina au făcut un video emoționant în care au anunțat și sexul bebelușului. În doar câteva luni, cei doi își vor strânge minunea la piept și așteaptă cu nerăbdare acest moment. (VEZI AICI: SMILEY&GINA PISTOL, LUAȚI PRIN SURPRINDERE DE ROLURILE DE VIITORI PĂRINȚI)

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…

Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a pufnit râsul, nu ne venea să credem”, a spus Gina Pistol în filmulețul postat pe Youtube.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.