Vrea să fie femeie! Keky, prima operaţie de feminizare facială. Cum arată acum cântărețul pe tocuri

Publicat: 19/12/2019 | 11:33

Florin Chechişan, alias “Keky – cântăreţul pe tocuri”, a început, în luna ianuarie a anului trecut, un tratament hormonal pentru a deveni… femeie. De când a început terapia, lui Keky i-a căzut barba, sânii au început să i se formeze, vocea i s-a subțiat, iar trăsăturile i s-au feminizat. În plus, și-a lăsat părul lung și are deja un partener de viață.

Keky declara, la începutul acestui an, că va începe operațiile estetice în toamnă și că trăiește o frumoasă poveste de dragoste.  „Continui tratamentul hormonal de schimbare de sex, iar în toamnă voi începe operațiile estetice. În prezent, trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, dar iubitul meu este foarte mult plecat din țară. Însă chiar și așa suntem fideli amândoi”, a spus Keky pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Totodată, artistul a dezvăluit și care sunt costurile atunci când vine vorba despre astfel de intervenții.  “Mi-am făcut un credit şi o să încep să-mi fac anumite îmbunătăţiri. Pomeţii mă vor costa 2.000 de euro, încă 1.000 de euro peeling-ul facial şi botoxul, dantura mai am de albit, de mineralizat, încă 2.000 de euro. S-ar putea să nu mai am nevoie de silicoane, este posibil ca sânii să se dezvolte natural. Dar, dacă va fi necesar, îmi voi pune şi silicoane, care mă vor costa încă 5.000 de euro”, spunea Keky în urmă cu un an.

Prima intervenție de ”feminizare facială”

”Am stat 6 ore în prima intervenție de feminizare facială, în care am făcut următoarele operații: * Genioplastie, Remodelare Mandibulă; * Zigomoplastie; * Avansare Linie Păroasă; * Brownshaving. Mulțumesc din suflet, omului care mi-a redat o nouă viață, datorită talentului, a dăruirii și implicării umane”, a scris Keky în treptul filmulețului postat pe YouTube.

Ultima etapă va fi schimbarea de sex, pe care o voi face în Thailanda. Mă va costa 15.000 de euro. Şi încă 3.000 de euro schimbarea definitivă. Dar totul mă va duce la cam 30.000 de euro. O să am şi alt nume în buletin, Daria va fi. Acesta va fi şi numele de scenă, pe care îl voi înregistra la OSIM, cât de curând”, a spus Keky.

Keky

Prima intervenție chirurgicală a fost una complexă, iar cea de-a doua va consta în operarea nasului și scoaterea mărului lui Adam.