Vrea Diana Șoșoacă să devină președintele României? Ce răspuns a dat senatoarea AUR

Publicat: 06/01/2021 | 10:46

 

Diana Șoșoacă a vorbit despre o posibilă candidatură la prezidențialele de peste patru ani. Mai mult, senatoarea AUR a dezvăluit cine a obligat-o să intre în politică, dar și cu ce a trebuit să se confrunte. 

Avocatul Diana Șoșoacă a făcut dezvăluiri legate de activitatea pe care o desfășoară în Parlament, dar și despre candidatura la prezidențiale.

„N-am sperat niciodată pentru că nu mi-am dorit. Am fost forțată de soțul meu, de Colceag, de Alexandru Stănila, care m-au obligat, si de multi alții.  Mai toți sunt bărbați care mă împingeau pe mine. 2020 a fost luptă, oricum de 20 și ceva de ani m-am tot luptat și m-am luptat și în cei doi ani jumăte când am fost în Guvern și nu am avut cu cine să lucrez”, a spus Diana Șoșoacă, la România TV.

VEZI ȘI: ” O FEMEIE DECEDATĂ A ZĂCUT ORE BUNE ÎN CURTEA SPITALULUI JUDEȚEAN BOTOȘANI PÂNĂ CÂND CINEVA A ANUNȚAT POLIȚIA  „

Diana Șoșoacă, despre o posibilă candidatură la prezidențiale

„Îmi aduc aminte că trebuie să ai grijă ce spui de Crăciun și de 1 ianuarie că ți se va întâmpla. Cred că dacă ar fi să fac pasul ăsta tot bărbații din jurul meu m-ar obliga. Deocamdată nu putem să vorbim de așa ceva mai sunt patru ani. Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femei președinte”, a declarat senatoarea AUR, pentru sursa citată mai sus.

NU RATA: ” CURS VALUTAR BNR, MIERCURI, 6 IANUARIE 2021. CÂT COSTA EURO AZI

Diana Șoșoacă: „Stăteam până la 3 dimineața în Parlament”

Senatoarea AUR dezvăluie că munca în Parlament nu e deloc ușoară. Activitatea pe care o are îi ocupă foarte mult timp și astfel, a ajuns să lucreze până la trei dimineața.

„Am stat numai în Parlament. Eu plecam din Parlament, mă duceam la mine la cabinet unde am zeci de plicuri și stăteam până la 3 dimineața. Dormeam trei ore și mă duceam din nou la parlament unde mă duceam sa citesc legislația ce e pe ordinea de zi. O să îmi fac veacul prin Parlament”, a explicat Șoșoacă.

CITEȘTE ȘI: ” INCENDIU LA SPITALUL DE PSIHIATRIE DIN GĂTAIA! FOCUL A PORNIT DE LA O ȚIGARĂ CE A APRINS O SALTEA