Vor să-l omoră pe Bebino! Cum au plănuit rivalii din Clanul Țiganilor să-i facă felul temutului interlop

Publicat: 25/01/2020 | 13:56

Scandalul halucinant început între Bebino și membrii din Clanul Țiganilor arde mocnit în prezent. După ce liderul Clanului Sportivilor a fost tranșat de Cezar Petcu, unul dintre cei alături de care a petrecut noaptea de Revelion, rivalii temutului interlop au plănuit să-l asasineze în stil mafiot.

Rivali lui Bebino au plănuit să-l asasineze în stil mafiot

Potrivit celor mai noi informații apărute în dosarul răfuielii dintre Bebino și câțiva membrii ai Clanului Țiganilor, se pare că aceștia din urmă au pus la cale să-l ucidă pe șeful Clanului Sportivilor. Anchetatorii au aflat de la angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor că mai mulți membri ai clanului Cocalarilor intenționau să-l înjunghie pe acesta în timp ce zăcea, fără apărare, pe patul de spital al închisorii, relatează spynews.ro.

Citește și: Cutremur în lumea interlopă! Bebino a spus adevărul: “Am fost atacat cu o macetă și tăiat”. Care e motivul 

Ei bine, temutul interlop nu a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru că el a contestat decizia de arestare, iar magistrații i-au admis cererea și l-au trimis acasă, în arest la domiciliu. De altfel, bărbatul periculos a mărturisit în fața oamenilor legii că se teme pentru viața lui.

Citește și: Imagini exclusive cu nepotul celebrului Napoleon când s-a predat după ce l-a tranșat pe Bebino

Marius Alecu, alias Bebino, este acuzat de tentativă de omor, după ce polițiștii au stabilit că, înainte să fie lovit cu maceta de Cezar Petcu, el a înjunghiat un tânăr în gât.