Vlăduța Lupău, suspectată de coronavirus! Ce s-a întâmplat când a ajuns la emisiunea lui Cătălin Măruță

Publicat: 13/06/2020 | 13:26

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău se numără printre persoanele publice din România, suspectate de coronavirus. Îndrăgita solistă a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță și a creat câteva momente de panică în rândul angajaților de la Pro TV.

Citește și: Vlăduța Lupău și-a anulat grandioasa nuntă! Artista este profund afectată: “Azi, trebuia să fie dansul nostru…”

Vlăduța Lupău, suspectată de coronavirus

Pericolul infectării cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) nu a trecut în țara noastră și, din păcate, în ultimele zile, a crescut numărul îmbolnăvirilor. Astfel, mulți dintre oameni sunt extrem de precauți atunci când ies din case, dar mai ales când sunt la serviciu. Asta s-a întâmplat și în cazul unui agent de pază de la Pro TV, care i-a interzis Vlăduței Lupău să intre în parcarea trustului de televiziune după ce i-a luat temperatura. Vedeta nu a trecut acest test și a a fost suspectată că ar fi contractat boala rară din China, relatează publicația ciao.ro, care a făcut publice imagini realizate în timp ce angajatul de la Pro TV i-a măsurat temperatura.

Nu rata: Vlăduţa Lupău se laudă pe internet cu bolidul de 70.000 de euro al soţului! Cum arată maşina de lux în care artista se plictiseşte teribil

Nemulțumită că nu este lăsată să ajungă în platoul emisiunii “La Măruță”, celebra cântăreață a pus mâna pe telefon și a făcut un apel către o persoană care i-a facilitat intrarea. Și… totul s-a terminat așa cum și-a dorit Vlăduța Lupău. Potrivit celor mai noi informații, furnizate astăzi, în jurul orei 13:30, bilanțul morților de COVID-19 în România a ajuns la 1.394, iar cel al infectărilor, la 21.679 de persoane.

Descoperă și: Cum arată Vlăduța Lupău fără pic de machiaj! Artista e de nerecunoscut | FOTO

În urmă cu două zile, artista din a lansat videoclipul melodiei “Vreari curata”, la care a colaborat cu solistul Gramoste. Piesa lor se află azi pe locul 13 în trending pe YouTube.