Vlăduța Lupău și Selly, împreună înainte de Crăciun. Vlăduța: „M-a machiat pentru întâlnirea de azi””

Publicat: 21/12/2020 | 17:26

 

Vlăduța Lupău și Selly au fost surprinși împreună înainte de Sărbătorile de Iarnă. Inițial, artista nu a vrut să dezvăluie motivul întâlnirii, dar apoi și-a anunțat urmăritorii că vor avea parte de o surpriză din partea lor. 

Cine s-ar fi gândit că Vlăduța Lupău, cântăreață de muzică populară, va avea o colaborare cu Selly, cunoscutul vlogger. Înainte a își pune fanii la curent cu ceea ce urmează să se întâmple, artista a vrut să păstreze misterul și a dat, pe Instagram, doar câteva indicii. Persoana cu care urma să se întâlnească este foarte cunoscută în mediul online.

„M-a machiat pentru întâlnirea de azi”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul unei imagini cu ea și make-up artistul.

CITEȘTE ȘI: „ OANA ROMAN S-A DESPĂRȚIT DE MARIUS ELISEI? OANA: „AM ÎNȚELES CĂ NU SE MAI POATE MERGE MAI DEPARTE ȘI O SĂ-MI VĂD DE DRUMUL MEU

Artista l-a provocat pe Selly să cânte

Degeaba a vrut artista să le facă o surpriză fanilor ei, că cel cu care trebuia să se întâlnească a dezvăluit tot. Selly este persoana foarte cunoscută din online cu care Vlăduța Lupău s-a întâlnit.

„Bine, deja cu cine mă întâlnesc a pus în Story, m-a dat de gol. Băi, cum să nu știți voi, să ziceți că Dorian Popa, Cristina Ich și Adelina Pestrițu? E e cel mai mare vlogger din România!”, a spus artista la InstaStory.

 

Ulterior, Vlăduța și Selly le-au transmis fanilor că pregătesc un proiect împreună pentru zilele de Crăciun. Ba mai mult, artista s-a ținut de glume și l-a provocat pe vlogger să cânte muzică populară, iar Selly nu a zis nu. Rămâne de văzut ce au pregătit cei doi pentru sărbătorile de iarnă, dar și dacă Vlăduța Lupău va scoate o melodie cu Selly.

VEZI ȘI: „CU CE SE OCUPĂ MADI, MAMA BIANCĂI DRĂGUȘANU