Vlăduţa Lupău se laudă pe internet cu bolidul de 70.000 de euro al soţului! Cum arată maşina de lux în care se artista se plictiseşte teribil

Publicat: 21/03/2020 | 22:24

Vlăduța Lupău, noul fenomen de pe Youtube, acolo unde videoclipurile sale aduc milioane de vizualizări, s-a mândrit pe rețelele de socializare cu noul bolid de zeci de mii de euro al soțului său, Adrian Rus. Deși își petrece timpul în lux și opulență, acest lucru nu-i aduce satisfacție cântăreței, ci mai degrabă… plictiseală.

Vlăduța Lupău (28 de ani) este noul fenomen de pe Youtube. Tânăra interpretă de muzică populară a atins succesul cu piesele, timbrul, dar și cu calitățile sale fizice, adunând pe site-ul Web milioane de vizualizări la videoclipurile sale.

Talentul său certificat de cifrele de pe Youtube se vede și în viața reală. Cântăreața și fotbalistul Adrian Rus o duc bine din punct de vedere financiar. Confortul pe patru roți se vede cu ochiul liber… În plină pandemie cu noul coronavirus, Vlăduța Lupău și soțul și-au scos bolidul de lux la plimbare ca să scape de… plictiseală.

Vlăduța Lupău s-a măritat în 2019 cu fotbalistul Adrian Rus

Vlăduța s-a măritat cu fotbalistul Adrian Rus, portar la CFR Cluj. „Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, a declarat Adrian Rus. La începutul acestui an, Vlăduța mărturisea că își dorește o nuntă mare la care să invite toți prietenii.

„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el. Cînd m-a cerut de soție a făcut un scenariu cu poliția. Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât sî fiu chiar surprinsă. El joacă fotbal la CFR Cluj. Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o saă avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta. Îmi place cel mai mult la el că mă iubește”, a spus Vlăduța Lupău într-un interviu.

Solista, de mică pe scenă

Interpreta de muzică populară a început să cânte de la o vârstă fragedă, astfel că de la 4 ani deja știa ce urma să facă pentru tot restul vieții. După muncă, și răsplată, căci Vlăduța a ajuns unde visa încă de mică.

„O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine.

Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta”, a povestit interpreta pentru sursa menționată anterior.