Vlăduța Lupău, mesaj controversat, după scandalul amoros în care a fost implicată. Cu cine se ceartă cântăreața, pe internet?

Publicat: 11/02/2020 | 11:39

Scandalul amoros în care a fost implicată i-a adus Vlăduței Lupău o pată în imaginea de femeie perfectă pe care o susține atât de mult. Acum, la puțin timp de când CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA v-a dezvăluit, în exclusivitate, faptul că între cântăreață și saxofonistul Armin Nicoară ar fi fost mai mult decât o legătură profesională, artista a început să arunce cu săgeți în mediul online. 

Vlăduța Lupău a început să arunce tot felul de săgeți în mediul online. Și, pentru că se consideră o artistă și o femeie perfectă, a lansat un adevărat proverb pe pagina sa de Instagram.

Aflată la munte, Vlăduța s-a fotografiat cu un strugure în mână, subliniind faptul că vulpea, atunci când nu ajunge la struguri, susține că sunt acri. Ce să însemne, oare, ceea ce a vrut cântăreața să scoată în relief? Faptul că nu o ating vorbele răutăcioșilor sau faptul că cei care își doresc să o aibă, dar nu pot, spun mai apoi despre ea că este în fel și chip?

Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au ajuns la cuțite

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA v-a prezentat, în urmă cu scurt timp, exclusivitatea-bombă care a aruncat lumea showbizului în aer! Sursele noastre ne-au declarat că între Vlăduța Lupău și Armin Nicoară ar fi fost mai mult decât o legătură profesională. Deși Armin Nicoară a dat dovadă de diplomație și a vorbit extrem de frumos la adresa cântăreței, Vlăduța Lupău nu s-a sfiit să-l jignească pe fostul său coleg de formație.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”,a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Vlăduța Lupău.