Vlăduța Lupău, luată la rost după ce ar fi deranjat-o pe Simona Halep: „Doar să-ți satisfaci propriul orgoliu”

Publicat: 14/02/2020 | 14:47

Vlăduța Lupău a intrat din nou în gura fanilor. După ce a vorbit cum nu se putea mai urât la adresa lui Armin Nicoară, pe care l-a jignit în declarațiile oferite pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, artista se mai confruntă cu un val de furie pe care internauții l-au revărsat asupra ei. 

Vlăduța Lupău a fost pusă la zid de internauți și chiar certată pentru comportamentul pe care l-a afișat față de Simona Halep. În urmă cu ceva timp, artista s-a fotografiat cu tenismena noastră, cel mai probabil în aeroport.

Vedeta a postat imediat imaginea pe contul său de Instagram, iar printre fanii care au felicitat-o pentru acest lucru și cei care i-au spus că este o norocoasă, o internaută a luat-o la rost. “Am o poză de colecție! De mult am vrut să o întâlnesc pe cea care ne face mândri ca suntem români!” a scris, entuziasmată, Vlăduţa, la fotografia care a adunat numeroase like-uri.

Vlăduța Lupău a fost criticată de internaută pentru că a dat buzna la masa Simonei Halep și a deranjat-o pe tenismenă, doar pentru a face o fotografie cu ea. „Mai frumos era daca nu ai fi ridicat o de la masa doar ca sa ti satisfaci propriul orgoliu. Cam asa s ar traduce respectul si admiratia”, a fost mesajul dur transmis de internaută, la fotografia postată de Vlăduța Lupău.