Vlăduța Lupău, în doliu! Artista a pierdut o persoană dragă într-un accident de mașină. „Nu se mai poate schimba nimic”

Publicat: 30/12/2020 | 18:19

Chiar în perioada sărbătorilor de iarnă, Vlăduța Lupă a avut parte de un eveniment tragic ce a întristat-o și a făcut-o să realizeze ce contează cu adevărat. Cântăreața a pierdut o persoană apropiată, iar acest lucru a pus-o pe gânduri.

Exact cu o zi înaintea Anului Nou, Vlăduța Lupău s-a confruntat cu o întâmplare nefericită. Mama unui bun prieten a decedat în urma unui accident rutier. Această întâmplare tragică a marcat-o pe vedetă și a făcut-o să se gândească la lucrurile care contează cu adevărat în viață. (CINTEȘTE ȘI: CÂND VA ÎMBRĂCA VLĂDUȚA LUPĂU ROCHIA DE MIREASĂ: ”NU VREAU SĂ FIE EXAGERAT”)

După ce a aflat vestea, Vlăduța Lupău a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționat, în care a mărturisit că a realizat că de-a lungul timpului a acordat atenție prea mare unor lucruri mici și că uitat să se bucure de ceea ce contează. Cuvintele vedetei i-au impresionat pe internauți, care i-au dat dreptate.

Mesajul Vlăduței Lupău

„Azi dimineață am primit o veste tulburătoare și anume mama unui bun prieten s-a stins din viață într-un accident rutier… Mi-am dat seama care sunt cu adevărat greutățile și necazurile în această lume și în această viață!

Mi-am dat seama că suntem lăsați pe pământ și nu știm când plecăm …într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la el…și atunci nu se mai poate schimba nimic!

Mi-am dat seama că răutățile oamenilor sunt prea mari și făcute în mod gratuit…de ce?! Viața e scurtă, viața se termină fix când nu ne așteptăm… și pe urmă rămân regretele.. inutile!

Mi-am dat seama că atât eu, cât și multă lume am auzit că s-a plâns în acest an… de ce?! Pentru că uite…noi suntem sănătoși și suntem TOȚI!

Mi-am dat seama că m-am supărat pentru răutățile oamenilor din comentarii însă nu m-am bucurat de toată munca depusă de mine în toți anii pe care îi am…Știu că este greu dar…. oameni buni, FIȚI BUNI!

Prietene drag, acest necaz nu ți-l va alina nimeni… doar Dumnezeu!”, a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de socializare.