Vlăduţa Lupău, decolteu ameţitor în emisiunea lui Cătălin Măruţă! Ţinuta sexy, cu care a făcut furori: „Superbă”

Publicat: 09/03/2020 | 21:46

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din  România.  A devenit regina muzicii populare de pe YouTube, piesele ei adună milioane de vizionări și sunt extrem de apreciate de toți fanii săi.

De când a apărut în industrie este lider de piață și este chemată la foarte multe evenimente. Vlăduța Lupă face o atmosferă incendiară la fiecare concerte și își ține publicul aproape. (CITEȘTE ȘI: FOTO. SEXY-SAXOFONISTUL DIN ROMÂNIA! E PLIN DE MUȘCHI, IAR FEMEILE SUNT TOPITE DUPĂ EL. VLĂDUȚA LUPĂU ÎL UITĂ INSTANTANEU PE ARMIN NICOARĂ DACĂ ÎL VEDE)

Pe lângă talentul incontestabil pe care îl are, artista este apreciată și pentru aspectul fizic. Recent, Vlăduța Lupău a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a arătat incredibil.  Bruneta a purtat un costum roșu din două piese, cu un decolteu generos. Fanii au fost în delir când au vazut apariția frumoasei cântărețe. (VEZI ȘI: VLĂDUȚA LUPĂU, PE URMELE DANIELEI CRUDU. ȘI EA A FOST BĂTUTĂ. S-A ÎNTÂMPLAT AZI-DIMINEAȚĂ)

 

Vlăduța Lupău și relația cu Armin Nicoară

Au existat zvonuri conform cărora Vlăduța Lupău ar fi avut mai mult decât o relație profesională cu saxofonistul Armin Nicoară. Însă vedeta a fost vehementă când a auzit aceste lucruri și a dezmințit totul, lovind în fostul ei coleg.

 „Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”,a declarat Vlăduța Lupă.