Vlăduța Lupău, anunț trist! Și-a amânat concertele din Arad și Austria din cauza coronavirusului

Publicat: 12/03/2020 | 13:29

Vlăduța Lupău, regina muzicii populare de pe Youtube, a fost nevoită să își amâne toate concertele din următoarea perioadă din cauza coronavirusului.

Artista a anunțat în mediul online că evenimentele se vor reprograma atunci când se va putea. Mai multe țări din Europa, printre care și România, au interzis adunările cu mai mult de 100 de oameni în spații închise.

Și concertul Bonnie M a fost anulat

Concertul Boney M care trebuia să aibă loc duminică a fost reprogramat pentru dată de 20 septembrie pe fondul infecției cu coronavirus.

„Prin urmare, suntem nevoiți în acest moment să amânăm concertul Boney M, care urmă să aibă loc la Sala Palatului din București în dată de 8 martie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație. Artiștii se aflau în România încă de ieri și erau nerăbdători să cânte pentru fanii care îi așteptau de atâta vreme”, afirmă organizatorii.

Potrivit sursei citate, biletele rămân valabile. „Subliniem încă o dată că decizia de a amână evenimentul nu le aparține organizatorilor. A fost impusă prin decret, astăzi, 8 martie 2020. Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile pentru dată de 20 septembrie, când Boney M se vor întoarce la București pentru un super show”.