Vlăduța Lupău a călcat din nou pe bec cu Armin Nicoară. Ce a făcut cântăreața. Soțul ei o sa turbeze

Publicat: 15/02/2020 | 11:22

S-a spus că între ei nu mai există nici măcar loc pentru o discuție amiabilă după ce s-au aflat în mijlocul unui scandal care a agitat apele în showbizul autohton. Vlăduța Lupău și Armin Nicoară s-au dezis unul de celălalt, interpreta susținând că nu are nicio legătură cu saxofonistul.

Armin Nicoară și iubita sa, Claudia Puican, au fost invitați pentru a oferi un interviu pentru wowbiz.ro, iar subiectul ”Vlăduța Lupău” a fost readus în atenție. Iar Armin Nicoară și-a precizat, din nou, punctul de vedere.

”Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap”, a declarat saxofonistul, potrivit sursei citate mai sus.

Armin Nicoară a declarat că întreaga poveste a pornit din cauza Vlăduței Lupău, însă nu a dorit să ofere mai multe amănunte. Declarațiile lui Armin Nicoară au fost urmărite și de… Vlăduța Lupău, în mediul online.

”Totul a început din cauza ei. Nici nu știu… Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei… Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (…) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine… Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă… Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”, a mai spus Armin Nicoară.

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău: ”Nu am amanți!”

CANCAN.RO v-a prezentat, în urmă cu scurt timp, exclusivitatea-bombă care a aruncat lumea showbizului în aer! Sursele noastre ne-au declarat că între Vlăduța Lupău și Armin Nicoară ar fi fost mai mult decât o legătură profesională. Deși Armin Nicoară a dat dovadă de diplomație și a vorbit extrem de frumos la adresa cântăreței, Vlăduța Lupău nu s-a sfiit să-l taxeze pe fostul său coleg de formație.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”,a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Vlăduța Lupău.