Vladimir Putin are o dublură? „Mi s-a propus, dar…”

Publicat: 27/02/2020 | 21:53

Vladimir Putina fost de-a lungul timpului un personaj destul de controversat. De multe ori deciziile sau comportamentul lui au revoltat mai multă lume. Au existat tot felul de presupoziții care s-au făcut pe seama lui, însă cea care a fost auzită cel mai des, a fost ipoteza în care Vladimir Putin are avea mai multe sosii.

Într-un interviu recent, președintele a dezmințit zvonurile conform cărora ar avea o dublură. Acesta a mărturisit însă că i s-a propus să utilizeze o sosie din motive de securitate. Potrivit BBC, fostul agent KGB a refuzat propunerea, din dorința de a demostra că nimic nu i se poate întâmpla. (CITEȘTE ȘI: NOUA CONSTITUȚIE A LUI VLADIMIR PUTIN. ”ECHIPA DE VIS” N-A CITIT-O NICIODATĂ, DAR ȚARUL DE LA KREMLIN PREGĂTEȘTE O NOUĂ MUTARE CÂȘTIGĂTOARE)

„Mi s-a propus acest lucru, dar am refuzat. S-a întâmplat în anii grei ai luptei împotriva terorismului”, a declarat Putin. (VEZI ȘI: ULUITOR! VLADIMIR PUTIN A FOST SPIONAT! CE A FĂCUT, APOI, LIDERUL DE LA KREMLIN)

Spusele președintelui au fost susținute și de șeful Serviciului Federal de Protecţie (FSO), Evgheni Murov care a spus că toate speculațiile legate de acest subiect nu sunt adevărate. Chiar mai mult, dacă Vladimir Putin accepta propunerea de a avea o sosie ar fi fost o recunoaștere a faptului că sistemul de scuritate nu era satisfăcător, lucru pe care președintele nu și-l dorea și care nici nu era adevărat, potrivit lui Evgheni Murov.

În același interviu, Vladimir Putin a recunoscut că stă la distanță de aproape tot ce înseamnă tehnologie. A spus că dezvoltarea și evoluția sistemelor de comunicații nu l-a ajutat și nici nu îl deranjază, pentru că nu folosește niciun device. „Îmi este mai la îndemână să folosesc linia specială de comunicare, ridic receptorul şi sunt conectat cu orice abonat”, a declarat Putin.